Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczona???

czy moje upodobania sa normalne?

Polecane posty

Nudzi mi sie to CI napisze.. Najczesciej 'lono natury' a wiec jakies laki, lasy, skwerki Pociag, autobus, auto= blow job w trakcie jazdy (ale barrrdzo wolnej, bylo w miare bezpiecznie, a na swiatlach jakis kierowca tira gratulowal mojemu facetowi ) Park-w ciagu dnia grzecznie, ubrana w sukienke siedzialam mu na kolanach, natomiast wieczorem, jak sie troche sciemnilo, na ostro juz- nago zupelnie Na placu zabaw, tez wieczorem raczej, ale przy samej ulicy. Gdzie tam jeszcze... w kosciele, pod kosciolem w krzaczkach, nie tym samym kosciolem oczywiscie. Wtedy jakas parka nas namierzyla, a ja akurat mialam i sie wydarlam.. laska byla zniesmaczona, koles sie podkrecil W innych krzaczkach, na parkingach- w drodze gdzies, w roznych miastach oraz krajach. W publicznych toaletach Na plazy nad morzem, w jeziorze- w srodku lata W jakichs przymierzalniach w marketach W biurze w trakcie pracy W szpitalu- w sali/ toalecie/ pod prysznicem/ na korytarzu W aucie/ na aucie w publicznych miejscach Na jakichs lawkach wsrodku miasta etc oo na cmentarzu sie tez bzykalam i to oraz sex w kosciele to bylo jednorazowo- jak dotad a reszta to regularnie.

Gość dopóki nie jesteś zmuszana
a robisz to, co lubisz, i nikogo nie krzywdzisz, to wszystko jest normalne :) ja lubię bicie, kopanie, duszenie, nóż wbijający się w gardło, krew, siniaki i ponadrywaną pochwę

a jesli sie boisz, ze bedzieci mieli widownie to las bedzie dobrym wyjsciem, tylko gdzies glebiej i upewnij sie czy nikt tam nie pracuje tego dnia bo jakiedys bzykalam sie na takim stogu drewna i nagle okazalo sie, ze drwale po przerwie wrocili do pracy ;) aha i moze np zaoz krotka sukienke, bez gatek, bedzie latwiej sie zawinac jesli jedak ktos sie pojawi ;)

Gość zboczona???
Miła, doprawdy jestes szalona :D:D:D w aucie, owszem jest super... wlasnie moj pierwszy post dotyczyl rzniecia w aucie... po 2 godzinach musielismy czekac 15 min az szyby odparuja. mam nadzieje ze to powtorzymy :))). od rana chodzi za mna mysl o lesie, ze ide biegac i go spotykam... omg po tej jednej nocy zwariowalam, mysle o tym bez przerwy in chce wieceeeej!

Gość zboczona???
he he :) oooo poszukam dzis jakiejs bluzki z guzikami zeby mogl ja zerwac ze mnie :D. jaka ja durna jestem... zamiast skupic sie na pracy to wymyslam scenariusze.