Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia_bar

Jaki makijaz pomocy!:)

Polecane posty

Jaki makijaz mi radzicie na wesele ktore juz w sobote? Mam niebieskie oczy i jestem blondynka. Bede miala niebieska sukienke i czarne buty,czarna kopertowke, czarna bransoletke i pewnie dlugie czarne kolcyzki. Tylko mam problem jaki kolor na paznokcie i jaki makijaz?:)

Gość ;] ;] ;]
To może niebieski? O_O

Na pewno nie niebieski :) Postaw raczej na perlowy makijaz w jasnych pastelowych odcieniach np. brzoskwinia, perla, cieply szary, ale delikatny, nie za ciemny. W koncu jest lato, wiec i twoj makijaz nie moze byc za ciezki i za ciemny. Zrezygnuj z czarnej kredki do oczu, a zamiast tego obrysuj np. perlowym cieniem delikatnie oko. Co do paznokci proponuje french, chyba najbezpieczniejsza wersja. Mam pytanie, dlaczego wybralas czarne buty i torebke do niebieskiej sukienki? Czy wiesz, ze to jest najgorsza wpadka... ?

to nie jest wpadka dobrac czarne dodatki do niebieskiej sukienki:) wiele gwiazd tak nawet dobiera;) dziekuje za rady.;]

Jak dla mnie zestaw niebieska sukienka plus czarne buty wyglada okropnie i troche wiesniacko. No ale to przeciez twoja sprawa :)

Gość do fairy
a to z tą wpadką to jest tylko Twoje widzimisię, bo po prostu taki zestaw Ci się nie podoba czy faktycznie czarna torebka i buty do kolorowej sukienki to faux pas? Pytam serio, sama ostatnio 2 razy miałam na sobie taki zestaw (czarne szpilki i torebka, raz do różowej, a raz do czerwonej sukienki). Wydawało mi się że wygląda to bardzo ok, ale jeżeli masz jakieś potwierdzone wiadomości że to nie wypada (i dlaczego) to chętnie się dowiem.

Ogladalam kiedys brytyjski program z udzialem Goka Wana, brytyjskiego stylisty mody. Wlasnie on wypowiadal sie, ze szczegolnie mlode dziewczyny powinny unikac zestawu typu niebieska sukienka i czarne dodatki, gdyz taki zestaw dodaje lat, a nie swiezosci i wyglada sie raczej na przebrana niz ubrana. Podzielam jego zdanie w zupelnosci, ale to i tak sprawa autorki co na siebie wlozy. Ja osobiscie nigdy nie ubralabym sie tak na wesele, szczegolnie w mlodym wieku i w lato... Raczej jasne kolory, cieple i zywe teraz sa w modzie. Czarny to na pogrzeb ;)

Jest taki kolor zwany "cielisty". Czyli w kolorze ciala. Wspaniale prezentuje sie w parze z niebieskim.

Akurat Gok Wan to tak sie zna na modzie jak ja na polityce..... :/ tez ogladam jego programy, ale po przeglądnięciu kilku forów o modzie, gdzie go własnie krytykowano, muszę podzielic ich opinie, że nie zawsze trafia ze stylizacjami... a akurat do takiego pełnego niebieskiego czarny pasuje jak najbardziej, chyba że jest to błekitna sukienka albo kobaltowa (ciemny niebieski,granat) to wtedy raczej kolor nude, jesli chodzi o buty. natomiast do sukienki w kolorze typowo niebieskim naprawde pasują czarne dodatki :) co do makijazu ja bym ci zapoponowała różowo-szary :)

Edyciak, doradzilas kolezance tak, ze bedzie wygladac jak przebrana choinka. Smutno i staro. Niebieska sukienka, czarne buty i torebka i makojaz rozowo szary... Czy ty sie dobrze czujesz? Nie doradzaj komus jesli nie masz pojecia o makijazu. Powracajac do Goka, chcialabys chociaz w 3% znac sie na modzie tak jak on :)