Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga;D

prawo zaoczne na UŚ 2011

Polecane posty

Gość aga;D

witam wszystkich :) kto wybiera sie na prawo zaoczne na UŚ ? jak myslicie, ktora grupa bedzie lepsza : piatkowa czy sobotnio-niedzielna ??:)

Gość MuzycznyGuzik
Ja się wybrałam na grupę piątkową ;) Doszłam do wniosku, że chcę wolne weekendy i nie chcę takich przerw z uczelnią miec tzn. co dwa tygodnie zajęcia. Chyba lepiej mnie to zmobilizuje, a Ty podjęłaś decyzję już?

Gość aga;D
ciumciam bigos :classic_cool:

Gość MuzycznyGuzik
Do kiedy w ogóle są zapisy?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ludzie w jakim sa wiku? sami 19 20 lat czy sa jacyś starsi?????

Gość MuzycznyGuzik
Ja jeszcze nie mam pojęcia... Ja mam 19, ale wiem, że są i po 30 ludzie zazwyczaj.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak się zastanawiam. Bo studia ile 6 lat, jakieś aplikacje potem z 2 lata staż. 10 lat nauki i potem byłabym przed 40 to już chyba na emeryturę ;)

Gość MuzycznyGuzik
A jesteś na etapie wybierania studiów, czy masz jeszcze czas? Wiesz co, zależy czy chcesz to robic, bo jak tak, to uważam, że warto ;p Jak dla mnie to bardzo ciekawa sprawa z prawem, chociaż pewnie mi jeszcze zbrzydnie. Poza tym jaka tam emerytura ;p

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiedy byłam na etapie wybierania studiów to nic mnie nie interesowało. Skończyłam pierwsze lepsze a teraz się obudziłam, że prawo to jednak fajny kierunek ale nie mam już 19 lat heh.

Gość MuzycznyGuzik
Zaocznie przecież spokojnie możesz sobie robic, a jednocześnie gdzieś pracowac w tygodniu ;) Prawie nie odczujesz. Zawsze możesz zrezygnowac, więc czemu nie? Co ciekawego kończyłaśm jeśli można wiedziec?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rolnictwo- agroturyzm to inzynierskie a magisterke z doradztwa w rolnictwie. Nie wiem. Już od dawna się zastanawiam nad prawem ale myslalam, że tam same 19 latki sie wybierają i glupio bedzie. Z praca nie mam problemu.

Gość MuzycznyGuzik
W sumie ciekawą sobie rzecz wybrałaś, brzmi naprawdę interesująco. Nie jest typowe. Co do wieku to powiem tak - oglądałam zdjęcia z zeszłych lat i jest tam wielu ludzi od 30 do 40 roku życia, ale nie wiem jak w tym roku. Zważając na to, ze po tegorocznych maturach wielu uczniów nie odstało się na wymarzone studia to trochę pozapychali zaoczne, ale nie wiem naprawdę jak będzie to wyglądało. Ale już w piątek się dowiem :)

Gość aga;)
hej hej :)ja wybrałam grupe sobotnio-niedzielną :) tez mam 19 lat wiec to moje pierwsze studia:;P ..... zobaczymy czy trafne ;p

Gość MuzycznyGuzik
Aga, a też jutro jedziesz na to spotkanie organizacyjne + wykłady? Znasz tam kogoś? Czy też sama idziesz?

Gość aga;)
ide na spotkanie org w sobote :) Ty jako piatkowa juz dzisiaj :) jak bedziesz po to napisz jak bylo ;p a co do znajomosci niestety nikogo nie znam ;/;/;/

Gość MuzycznyGuzik
Ja też nikogo nie znałam, ale mogę spokojnie powiedziec, że jestem zachwycona! ;) Bardzo mi się podobało. I tak naprawdę nie czułam super zmęczenia o 18.oo, czy później, szczerze mówiąc ciężej mi było rano przetrwac, bo jednak po wakacjach ciężko zacząc rano wstawac. Co prawda myślałam, że ludzie będą bardziej nastawieni na zapoznanie, ale każdy raczej przychodził z kimś. Ja poszłam sama, ale tez poznałam trochę ludzi i już kogoś mam :) A co do wieku, to głównie ludzie 18-25 i zaledwie 3-4 osoby w wyglądające na ok.35, może trochę więcej :)

Gość aga;)
powiem Ci ze u nas tez nie bylo zle:) ludzie z reguły nie przychodzili sami i na pewno było im raźniej :) mysle ze z czasem zapoznamy sie wszyscy i bedzie spoko :)