Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabeba

Do osób, które dużo schudły, albo są szczupłe z natury

Polecane posty

Gość anabeba

Jecie zawsze śniadania, regularnie ok.4-5 posiłków? Czy tylko wtedy gdy jesteście głodni? Bo nie wiem jak się lepiej odżywiać ;/

Gość hghgfh
mam 178 i 58 kg od wielu lat jem 3 posilkow, 3 glowne i 2 przekaski tupu nektarynka, jogurt ze zbozem itp moje dzisiejsze sniadanie to 3 male kanapki z chleba razowwego, na to chuda szynka, ser, pomidor, rzodkiewka obiad : gotowana na parze piers kurczaka, marchewka, kalafior, ogorki jako salatka kolacja: chleb razowy, twarozek z chudego sera, szczypiorek rzodkiewka, przyprawy w ciagu dnia pije wode mineralna niegazowana, herbate zielona i biala nie jem zazwyczaj fast foodu, chipsow, nie pije piwa tylko wino, nie jem slodyczy co 2 dni robie brzuszki bardzo rzadko zjem cos typu frytki, pizza....raz na miesiac 2 kawalki pizzy, moze jednego hamburgera, pol szklanki piwa

Gość hghgfh
jak jestem glodna to biore jablko lub jogurt bez cukru czasami banana mimo ze sa kaloryczne

Gość ja jetem szczupła
z natury. Nie napiszę ilę jem i jak czesto, bo cóż... jem co chcę i ile chcę:) Wiem, to niesprawiedliwe:) Mam 1,64 i 49kg. Czasami 50kg. Jak się stresuję chudnę do 47-48kg:(

Gość szzz
Ja jem co chce i nieregularnie. jestem łasuchem ale mimo to waze zawsze w granicach 50kg przy wzroscie 169cm

Gość 67 wollllllllllla
jew wszystko i o kazdej poze, mam 1730 57 od lat laska jak ta lallka

Gość hghgfh
jak macie ponizej 30 lat to musze was zmartwic:) ja do 30 roku zycia jadlam na potege! co tydzien grill pora wiosenna i letnia, piwo, chipsy co kilka dni przed snem i bylam bardzo szczupla potem przemiana materii sie spowalnia i trzeba troszke wyrzeczen, mozna utrzymac szczupla sylwetke ale juz nie mozna obzerac sie tak jak kiedys ja przestawilam sie teraz na smaczne i zdrowe jedzenie tylko nieliczne szczesciary moga jesc duzo po 30 roku zycia

Gość anabeba
up

Gość anabeba
podnoszę :)

nie jadam sniadan, ogolnie nie jadam regularnie, objadam sie przewaznie w nocy :D kocham czekolade, batoniki i inne slodkosci, nie przywiazuje zbytniej wagi do tego co jem, lubie wszystko co dobre ;) szczupla zawsze bylam i poki co nie mam zamiaru zmieniac moich nawykow zywieniowych, no chyba ze mi sie przytyje ;)

Gość o jaaaaaaaaaaa a
mam 170 wzrostu i ważę 58 kg. Nigdy jakoś nie pilnowałam, jak jem czy coś. Po prostu tyle ważę i koniec :) I cieszę się z mojej wagi. Za to jak byłam mała to pulpecik ze mnie był :P

Gość a jaajada
34lata 162 44-45kg jem co chce ile chce a chce duzo ;) gdy juz mi brzuch wysadzi i waze ok 45,5kg to trace to jednego dnia wystarczy stres nie rodzilam, jestem ruchliwa z natury, czasem uprawiam sport nigdy nie przytyje

Gość ja też jestem szczupła
Ja mam 31 lat, 178 cm i 55 kg (maksymalnie, bo bywa mniej). Mam chorą tarczycę (niedoczynność), a mimo to nigdy nie mogłam przytyć. Jem w miarę zdrowo i racjonalnie, raz na jakiś czas jem dobrą pizzę czy inne takie, ale na co dzień 3 główne (zazwyczaj domowe) posiłki, kilka przekąsek. Śniadanie jest u mnie obowiązkowe, bez niego nie umiem zacząć dnia. Nie napiszę, że jem dużo, bo jem tyle ile potrzebują, nie lubię czuć się pełna po jedzeniu. Piję dużo wody mineralnej, nie jem słodyczy, bo nie lubię.