Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała nie cycata

Piersi w push-upie i bez niego.... ZDJęcie

Polecane posty

Gość mała nie cycata

cześć. Wkurza mnie to że w push-upie cycki wyglądają ładnie i na duże a jak jestem bez to są takie małe! :O Wstydzę się przed chłopakiem :( czemu nie mam fajnych cycków tylko te dwa pryszcze??? 😭 W: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b658063332ce93d0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0d15b406b2f93b7.html i bez: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de58a21c8c7775e0.html ma ktoś tak :( wszystkie opinie mile widziane

Gość fajne masz cycki nie marudz
od tego sa push up-y zeby je podnosic zeby w ciuchach wygladały sexi przeciez nei wyjdziesz na ulice bez, a gole piersi masz najnomrlanijesze w swiecie nie za małe prawde mowiac :)) chlopakowi bedą sie bardzo podobac nie martw się, ja zawsze mialam duzee nigdy przez to nie były jędrne i sterczace jak Twoje wiec sie z tego ciesz póki mozesz.

Gość normalne cycki możesz
śmigać bez biustonosza

Gość mała nie cycata
co wy mówicie :O cycki są jak dwa małe pryszcze a w dodatku ta przedziała miedzy nimi porazka

Gość tylko pytam***
czy ty masz implanty??? masz takie obwódki wokół brodawek, które wyglądają jak blizny po plastyce piersi?? wielkość bez stanika jest normalna, ok

Gość mała nie cycata
implanty??? nie...nie mam... mam 19 lat czy one jeszce urosną????

Gość mała nie cycata
czyli naprawde nie mam sie czego wstydzic przed chlopakiem???? a jak mu sie nie spodobaja :(

Gość mała nie cycata
upupuppu

Gość mała nie cycata
niech ktoś się jeszcze wypowie błaaagam ;(

Gość chorwacjaaana
Piersi masz faktycznie male, ale nie sa straaaasznie male. Faktycznie w staniku wygladaja lepiej, ale tragedii nie ma. Nikt nie wiem czy spodobaja sie twojemu facetowi, bo kazdy lubi inne. Powiem ci ze ja mam duze piersi i wolalabym miec takie jak twoje, bo duze cycki to czesto duzy problem.

Gość mała nie cycata
Sam seks to ja. dzieki, wiesz ja tak zazdroszcze innym dziewczynom, kobietom jak widze jakies ladne piersi na basenie czy gdzies, mam obsesje :O chorwacjaaana dzieki za szczera opinię. Ale duże cycki są o wiele piękniejsze!! Ty masz piękne i nie zazdrosc mi bo nie ma czego

Dobry temat, sama chciałam taki założyć. Ale nie otwiera mi się ostatnie zdjęcie, ciekawe dlaczego? Czasami jak przeglądam swoje zdjęcia to mam cyce jak donice (nie noszę chamskich puszapów tylko żelowe staniki itd) a w rzeczywistości takie do ręki :)

Gość mała nie cycata
no wlasnie mi tez już nie otwiera strony :( fest

Gość chorwacjaaana
Nie wpadaj w paranoje, bo naparwde nie masz takich malych. Ja mam mase kolezanek z o wiele miejszymi piersiami. Ty mozesz spokojnie zalozyc push-up i pokazywac dekolt a niektore musza chowac pod obszernymi bluzkami. Poza tym sa jedrne a to tez wazne. Pozdrawiam!

Gość mała nie cycata
nie juz nie wrzyce bo juz nie mam ich na kompie dzięki... zamykam temat 🖐️

Mi sie twoj link nie otwiera, ale powiem Ci, ze ja sama mam duze piersi, ale barrdzo podobaja mi sie male u innych kobiet.Gdybym miala male, na bank chodzilabym bez stanika. Faceci lubia prawie kazde, a w sytuacji kiedy jest HOT nawet jak facet woli wieksze np, twoje beda krecily go na maxa. DO tego wszyscy, ktorzy widzieli twoje piersi mowia, ze jest git, wiec uwierz i nie marudz! ;)