Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemmmmm

Czy normalny chłopak będzie chciał być z dziewczyną która nie pije?

Polecane posty

Gość mam problemmmmm

Chłopak który lubi chodzić do pubów, wypić sobie piwko na mieście pod parasolką, możliwe choźć niekonieczne że poimprezować? Czy taki może stworzyć związek z dziewczyną która nie pije WCALE. Nie piję bo przyjmuję leki, nie mogę wypić nawet 1/3 puszki piwa, ostatnio p[o takiej ilości miałam zawroty głowy. Jak będzie się czuł mój chłopak jeśli pójdziemy na piwo i zamiast wznieść towast stuknąć się kuflami ja zamówię sobie soczek... Albo na jakiej imprezie, tam chyba w ogóle nawet nie ma innego picia pzoa alkoholem :/

Gość tylko pytam***
normalny chłopak nie będzie ci robił problemów z tego powodu, to twoja sprawa, nie musisz pić a on powinien się cieszyć bo może mieć zawsze "gotowego" kierowcę, jeśli masz prawko

Gość mam problemmmmm
cóż, prawka nie mam :/ ale np. na imprezach, nie wiem bo nigdy nie byłam, ale czy podają jakiś no nie wiem soczek?? colę coś do picia innego jako %? warczypies- mówisz poważnie czy żartujesz

Gość pryyyyyy
nie ma szans,musisz pić,palić,kląć,seks 100 razy dnia itd wtedy może szansa będzie

Gość zygmunt 29 lat
nie wyobrazam sobie szczerze poowaznej, dlugiej znajomosci z taka dziewczyna zawsz milo wypic piwko, a na domowkach raz na miesiac porzadnie leje sie wodeczka 3-cia rano, kazdy zalany, a moja dziewczyna mialaby popijac 8-sma szklaneczke soczku? bez jaj :)

Gość taka prawda....
jemu to moze bedzie zwisać, ale bardziej sie dziwie niepijacej dziewzynie która chce sie wiazać z chłopakiem o którym wie że ma ciagoty do alkoholu i wyjscia do knajp są jego ulubionym zajęciem:D

Gość ja chodze na randki w
no pewnie że jest soczek cola itp, już nie dramatyzuj dziewczyno

To zależy czy będziesz się go potem czepiać, że on za dużo pije...

Gość dzizas jaki problem z dupy
:o kobieto ale masz zmartwienie :o

Gość rtdd
Przeciez dziewczyna napisala ze ;leki przyjmuje, jak bedzie normalny chlopak to nie bedzie problemu z tym

ludzie którzy nie piją wcale to ludzie: a) którym nie można ufać, b) mogą mieć problemy psychiczne, c) inne (bardzo rzadkie przypadki) :o

Gość mam problemmmmm
" jemu to moze bedzie zwisać, ale bardziej sie dziwie niepijacej dziewzynie która chce sie wiazać z chłopakiem o którym wie że ma ciagoty do alkoholu i wyjscia do knajp są jego ulubionym zajęciem" no cóż, podoba mi się chłopak (a i on nie jest wobec mnie obojętny) który cóż lubi piwo, jest atrakcyjny wyluzowany bardzo dowcipny no i mnie pociąga, ale to taki typ że pije, myślicie że jak dziewczyna nie pije to znaczy że już koniecznie powinna sobie znaleźć takiego "spokojnego" chłopaka?? "zygmunt 29 lat nie wyobrazam sobie szczerze poowaznej, dlugiej znajomosci z taka dziewczyna zawsz milo wypic piwko, a na domowkach raz na miesiac porzadnie leje sie wodeczka 3-cia rano, kazdy zalany, a moja dziewczyna mialaby popijac 8-sma szklaneczke soczku? bez jaj " to mam na myśli

Gość dorotka4842
a piwo bezalkoholowe?

Gość o rany boskie, przecież
jak idziesz na domówkę to możesz ze sobą wziąć picie skoro nie wiesz czy będzie coś innego niż wóda (a będzie, popitki zawsze są nawet w akademikach :D)

Gość dfdsfds
"a) którym nie można ufać," głupoty gadasz na jakiej zasadzie to mówisz udowodnij! "b) mogą mieć problemy psychiczne," albo to

Gość __lentilky__
oczywiście, jeśli jest normalny i tolerancyjny to bedzie to akceptować i wspierać Cie np gdy bedziecie gdzies ze znajomymi i inni beda Cie namawiać do picia. wiem, że mój tak by postąpił.

Gość mam problemmmmm
"a piwo bezalkoholowe?"nie wiem, nie piłam, ale pewnie jak bezalkoholowe tomogę, a jak to w ogóle smakuje co przypomina smakiem jest gorzkie podobne do piwa?

Gość dfdsfds
no okej ale mów konkretnie, jakie problemy psychiczne, są np dewocyjnymi chrześcijanami, mamisynkami/córkami, czmeu nie można ufać?

Również jestem niepijąca i jakoś to mężowi ani znajomym nie przeszkadza.Początkowo nieco dziwiła moja postawa, ale szybko się przyzwyczaili,że toasty wznoszę sokiem :) Jak mu na tobie zależy to ten problem będzie dla niego mało istotną pierdołą.

Gość Ale napisałaś też
ze nigdy nie byłaś na imprezie to raczej brak życia towarzyskiego może przeszkadzać, no i ja jako dziewczyna pijąca nie wytrzymałabym z facetem abstynentem ;-)

Gość ddddddddgfegtdhgth
na imprezach zawsze możesz ludziom zapoje podpijać :D

dajmy na to taki breivik jakby chodził z kolegami na piwo, a nie z wiatrówka po lesie, top by potem taki historie się nie działy. rozumiesz o co chodzi

Gość dfdsfds
"dajmy na to taki breivik jakby chodził z kolegami na piwo, a nie z wiatrówka po lesie, top by potem taki historie się nie działy. rozumiesz o co chodzi" w sensie że niepijący to często samotnicy wykluczeni z życia towarzyskliego którym może z tego powodu zacząć odbijać?

Gość mam problemmmmm
"no i ja jako dziewczyna pijąca nie wytrzymałabym z facetem abstynentem " okej, z powodu takiego np "3-cia rano, kazdy zalany, a moja dziewczyna mialaby popijac 8-sma szklaneczke soczku? bez jaj "? możesz powiedzieć dlaczego?

Bardzo praktyczne wyjście mieć dziewczynę, która nie pije... Ma kto odprowadzić do domu jak się z piciem przeholuje :D Znam taką parę, dziwię się dziewczynie, że ma dla kolesia cierpliwość. Nie widziałam go jeszcze nigdy nie pijącego, nawet na głupim spotkaniu z rodziną... Osobiście kopnęłabym w dupę...

Gość gość
Pijące dziewczyny mnie odpychają. widok pijanej nastolatki jest żałosny. Skreśliłbym taką która pije regularnie nawet małe ilości.