Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem agnieszka

Wasza definicja faceta normalnego

Polecane posty

Gość Jestem agnieszka

Jak wygląda wg was facet „normalny, chodzimi o podejście do życia, kobiet, alkoholu życia towarzyskiego Piszę to na podstawie postu umieszczonego tu na forum „Spotykam samych debili,lubią pić,palić,i myślą tylko o seksie gdzie poznać człowieka z którym można iść na spacer,porobić zdjęcia,pojechać w góry,podziwiać widoki,naturę,posłuchać muzyki.. Czy teraz liczy się tylko pie**olenie na pierwszym spotkaniu? Gdzie Ci normalni i wrażliwi ludzie? Czyli wg was facet który pali nie jest już normalny? Albo myśli dużo o seksie, czy to nie jest włąśnie czymś naturalnym dla mężczyzny wynikającym z jego fizjologii? Dobra jak wg was wygląda facet „normalny, jakie prowadzi życie, co robi w wolnym czasie

Gość pikolllino
nie ma normalnych facetów to kobiety nie wiedzą czego chcą.

Gość działka za miastem
normalny facet to taki, który nie jest alkoholikiem, nie zdradza, nie okłamuje, dba o kobietę i szanuje ją,jest odpowiedzialny, nie jest wyrachowany tzn, nie żałuje pieniędzy jeśli je ma.

Gość działka za miastem
pikkollino, masz rację w pewnym sensie- większość kobiet ma niskie wymagania a potem się rozczarowuje, ale ja wierzę, że istnieją normalni faceci

Gość działka za miastem
Estera, a ten Twój nie ma brata przypadkiem!:)

nie ma brata , ale na kafe poznałam takiego jednego ..... tzw marzenie teściowej ... nie mam zamiaru się z nim spotykać ale na tle większości z kafe to naprawdę się wyróżnia

Gość Jestem agnieszka
okej, a taki który lubi dużo mówić o seksie oraz żartować, dowcipkować i widać że ma popęd jest wg was nienormalny? taki który jak pójdzie na imprezę to wtedy dużo pije? i lubi chodzić do pubu żeby pić i na miasto?

Gość Jestem agnieszka
"Jestem agnieszka-a ty czasem nie masz ze sobą problemu? " nie mam, a ty kto, psycholog?

Gość Jestem agnieszka
w takim razie ty pewnie masz ze sobą problemy, podziel się z nami jakie one są

Gość Jestem agnieszka
ponawiam pytanie "okej, a taki który lubi dużo mówić o seksie oraz żartować, dowc*pkować i widać że ma popęd jest wg was nienormalny? taki który jak pójdzie na imprezę to wtedy dużo pije? i lubi chodzić do pubu żeby pić i na miasto?"

@Jestem agnieszka Cześć. Co to znaczy normalny ? Zobacz, dla kobiety która lubi imprezki, adrenalinę - odpowiedni będzie inny facet niż dla tzw. "szarej muszki" która chodzi co tydzień do kościoła i uwielbia samotnie czytać książki. Co to znaczy dla Ciebie "normalny" facet ?

Gość Jestem agnieszka
JacekJ hej otóz, umierzam utworzyć portret faceta który byłbym kimś pomiędzy facetem dla szarej myszki a dla imprezowiczki czyli właśnie kimś NORMALNYM (wszystko po środku). na podstawie komenatzry oceniam czy dziewczyna jest imprezowiczką, myszką czy kim i wyciągam wnioski jaki ten facet będzie :D czyli np. jak to jest z piciem i zachowaniami seksualnymi faceta wg dziewczyny pośredniej między myszą a imprezowiczką

@Jestem agnieszka Agnieszka, a czemu szukamy definicji faceta normalnego "pomiedzy". Myślę że każda kobieta sama sobie definiuje "normalnego" faceta. Ty szukasz jakiejś definicja dla abstrakcyjnej osoby czy dla Siebie ? Myślę, że dla siebie ... Dobra powiem jaką definicje słyszałem z ust koleżanki, dobry facet to taki co : - nie poje - nie bije - nie jest leniwy KONIEC Co wy na to laski ?

- nie pije (tzn, nie pijak, alkoholik) - nie bije - nie jest leniwy (nie obija się cały dzień) KONIEC

Gość Jestem agnieszka
nie po prostu chcę wyciągnąć średnią, coś jak ankieta, badanie psychologiczne

Gość gość
Może niektóre Kobitki znajdą tu jakieś cechy "Faceta Normalnego". Jest nawet opublikowany Statut-Definicja. Zapraszam. Zbigniew Nora Piasecki . http://www.facetnormalny.pl/