Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa ulica 000

takie zabezpieczenie

Polecane posty

Gość kolorowa ulica 000

witam . spoźnia mi się okres ... kochamy się zawsze w prezerwatywie plus przerywany a w dniach płodnych dodatkowow globulka. szczyt płodnosci miałam albo 14 albo 15 jakoś tak (bo byłam wtedy akurat u gina i mi powiedział) jakos 28.07 kochalismy się bez ale dosc krótko i nie doszedł we mnie. normalnie tego nie robie, ale teraz miałam pewnosc co do płodnych więc pozwoliłam sobie na to. jednak teraz mam schize ...mysliscie ze przy takim arsenale zabezpieczen cso poszło nie tak. 13.07 a weic w płodne . piescilismy się ale seksu zadnego nie było. no i jka doszedł to poszedł umyc rece i potem piescił mnie. niby ostrozni jestesmy ,ale zaczełam myslec co poszło nie tak.

Gość kolorowa ulica 000
prosze o jakies pocieszenie ..

Gość kolorowa ulica 000
proszę aby udzielały się osoby , które potrafią czytać ze zrozumieniem.

Witam jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości , to zaloguj się na stronie www.wpadka.pl . Tam otrzymasz różne informacje i możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "

Gość kolorowa ulica 000
jenyyyyy

Nie panukuj nie potrzebnie wszystko będzie worządku. Zabezpieczyliście się więc możliwośći wpadki nie ma

Gość kolorowa ulica 000
niby tak , ale mysle gdzie cos poszlo nie tak.

jak sie okres spóźnia to zrób test, co za problem, ale skoro zwykle sie zabezpieczenia a seks bez był w dni niepłodne ktorych byłaś pewna to nie ma sie czym martwić

Gość kolorowa ulica 000
w tym problem ,że mam fobie przed testami.

Gość kolorowa ulica 000
dobra zrobiłam.jedna kreska. dziękuje za wredne i uszczypliwe uwagi :) no ale to Polska , czego można się spodziewać . ludzie nie mają w zwyczaju być mili i lubią oceniac innych.