Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!@

JacekJ..POMÓŻ!

Polecane posty

Gość Pomocy!@

Nie mogę sobie poradzić z zazdrością mojego narzeczonego! Trzepia sie o makijaż jego zdaniem naturalnie ładniej wyglądam, spodniczke mini jego zdaniem prowokuje innych, o moich kolegów twierdzi że oni chcą mnie zdobyć a nie kolegowac sie! O moja przeszłość mówi że nie może sobie poradzić chce ale nie daje rady podsumowując twierdzi że boi sie że mnie straci.. ! Żadne argumenty nie trafiają ! A zapomniałabym że nie wolno mi bez niego nigdzie jechać twierdzi że jak jest koło to jest spokojniejszy! Jak próbuje sie wyłamać to robi mi awanturę a i sam sie trzęsie i płacze!

Gość Pomocy!@
A teraz naj nowsze co wymyślił.. To ja mam ulegać mu czyli z tego wszystkiego zrezygnowac żeby on sie nie denerwowal ja mam zaakceptować jego te jakieś arabskie pomysły.. Normalnie najlepiej jakby mnie zamknął i nikt by mnie nie widział! No twierdzi też że musimy wypośrodkować bo oby dwoje chcemy postawić na swoim ale u niego to by chyba miało być tak że to ja mam zrezygnować z czegoś na rzecz jego zdania! On chyba potrzebuje psychologa!

Gość Pomocy!@
Czepia to z nerwów taki błąd..! ;-)

Gość harmarmahk
'naj nowsze' też z nerwów?:O co za nieuki.... masakra :D

Gość koleina bardzo piękna
Jedz trzosnek. I jemu dawaj. Pomaga na płacz i trzęsienie się. Ewentualnie wybij mu ze łba tę zazdrość czepaczką.

Gość Pomocy!@
O kurwa ja nie mogę Wy wszyscy tacy bez błędni zdolni i wyuczeni!

No tak to jest. I dlatego nie muszą zadawać się z kretynami. A Ty musisz.

Gość Pomocy!@
A te śmiechy to z tej idiotycznej sytuacji czy z błędów ortograficznych! Że mnie czy z niego?! Tak faktycznie czasem to mi sie też chce śmiać ale to jest jak na bombie nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie! Nie życzę temu nikomu! Psychika jest naprawdę poddana na zrycię totalne! A dlaczego jestem jeszcze z nim bo kocham i próbuje ratować to śmieszny argument wiem ale po za ta zazdrością chora to jest wartościowy chłopak !

Ja nie mogę jak tu wchodzę:) ale mi humor poprawiliście:D dobra, nie dobijając dziewczyny...;) od początku taki jest?

Gość Pomocy!@
A z drugiej strony przynajmniej trochę humor mi sie poprawił! Nie jestem idealna popełniam błędy także ortograficzne! "trzosnek" nie hehe odpada, odrzuca tak na odległość!

Gość Pomocy!@
Od początku taki nie był ! Z czasem tak mu sie coś poprzestawialo! :-/

Czeba nie mieć utrzuć, żeby tak się nabijać z nieszczęsnej kobiety i jej błędów! Nieco więcej serca zalecam tego pięknego dnia.

:D kazdy odpowiada za wlasne uczucia ubieraj sie tak jak lubisz a co do wyjazdow to on chce zrzucic na ciebie swoje wlasne leki i stosuje szantaz emocjonalny a to nie wrozy nic dobrego w zwiazku kazdy jest wolny a nie zniewolony bo cos tam.....

Gość genek z rakiem mózgu
Santi_, a Ty nie dostawaj ataku śmiechu, tylko sprawdź w słowniku jak się pisze Twoje "żesz"... zdziwisz się.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
trzepia sie hahahahahahahahhahahahaha UMRZYŁAM

koleina bardzo piękna- dawaj dalej, ja już płaczę ze śmiechu:P utrzuć:D sorry, nie mogę tu pisać na temat, to jest ponad moje siły:P a rozmawiałaś z nim o tym? Czy on po prostu tak Ci tylko narzuca swoje zdanie, a Ty się na to godzisz?

Gość 435354435435
trzemu sie smiejecie?

Gość maciekznieklanu
autorko musisz mu powiedziec żeby sie nie trzepiał bo nie ma powodu.

Gość lingwastosowana
To prawda. Piszemy ' o żeż' w temacie: facet jest zazdrosny- albo dałaś mu powód, albo on ma złe doświadczenia z przeszłości albo lubi dominować i osaczać kogoś; tak czy inaczej zazdrość w takim wydaniu utrudnia życia i normalna nie jest.