Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiareczka-198

uporczywe babsko-potrzebuje porady

Polecane posty

Gość psiareczka-198

Hej kochani. Mam pewien problem z taka upierdliwa i wscibska baba-a wlasciwie z babami, bo sa one dwie. Generalnie dwie najwieksze podworkowe pijaczki i plotkary na potego. Pomijajac ten zacny fakt. Do sedna. Mam 2 nieduze psy, ktore niestety pod moja nieobecnosc wyja. Sa to 2-3 godzinki dziennie, gdy mnie nie ma. Pytalam innych sasiadow-powiedzieli, ze fakt wyja ale nie jakos uporczywie i np. godzinke. Te dwie fladry strasza nas ze beda dzwonic na straz miejska i ze one nam pokaza. Nie to zebym sie fladr bala, ale na placenie mandatow to mnie niestety nie stac. Ja nawet nie chce myslec to szmajorom zrobie, jak mi nie daj Bog psy zabiora. wielce im przeszkadza a jak one po nocy chlory wala i nie daja spac to jest dobrze. Nie mam juz sil. jak je moge jakos postraszyc? cokolwiek zrobic? jak na to prawo? dzieki z gory!

Gość psiareczka-198
Ale jaki donos? ze chleja?

no skoro mowisz ze chleja po nocach i nie mozesz spac pzrez to. to jest zaklocanie ciszy nocnej

Gość zdesperowana synowa
Ja tez bym zglosila ze pija i zaklocaja cisze nocna. Znam jeszcze gorsze babska :D co z reszta po nicku mozna wywniskowac :P

Gość Pejek
Moj sasiad mial psa i ten skubaniec tez wyl i przyznam ze jest to mega uciazliwe, Ty mowisz ze tylko 2-3 godzinki wyja,ale czy to jest takie znowu ''tylko''? Ja akurat mialam taka sytuacje, ze przychodzilam do domu miedzy jedna praca a druga na drzemke, a ten wyje i wyje... Strasznie wkurzajace. Jestem jednak za tym zeby w bloku mieszkaly malo klopotliwe zwierzeta, a jak te wyja pod Twoja nieobecnosc i sasiedzie to slysza.. serio to chyba dobrze ze na Ciebie jeszcze nikt donosu nie zlozyl... Chodzi mi o to ze te dwie pijaczki sa na pewno patologia ale z drugiej strony Ty tez nie jestes idealna lokatorka...

wole szczekanie psa niż ludzi. nastrasz te chlory policja albo strażą miejska. wg mnie nic ci nie zrobią. psy maja dom, najedzone, zadbane itd.