Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla bla...............

Masz ochotę się pokłócić .....wejdź na kafe:)

Polecane posty

Gość bla bla bla bla...............

Kafe to dobre miejsce na podniesienie ciśnienia, kłótnię, obrazę i poniżenie kogoś. Jest to również miejsce które przyciąga , tym bardziej im bardziej jesteśmy sfrustrowane i wściekłe na swój los i życie. Ostatnio mąż zaproponował mi żebym ogłosiła że mam do sprzedania laktator na kafe i podała odnośnik do allegro a ja mu odpowiedziałam, wejdź mądralo na podobne tematy i zobacz jaki jest kolejny wpis pod głównym tematem:D...od razu wyzywania , ośmieszanie itp itp. Dziewczyny , to jest najgorsze i najbardziej prymitywne miejsce internetowe, jest to miejsce w którym wyłazi cały śmietnik który kryje się w was (mam na myśli tylko "te" konkretne osoby). Moje koleżanki które mieszkają za granicą i lubią pogadać na forach mówią ze śmiechem "nie dziękuję, już mnie szef dziś w pracy opieprzył więc kafe sobie daruję" Dlaczego jesteście tak zgorzkniałe i nienawidzicie innych? Naród polski to wstyd.

Gość ssssssssssssssssssssssssss
popieram autorke i czesto w danym temacie dziewczyny z kafe nie maja co pisac na obrone swoich argumentow wiec wyzywaja inne i sa chamskie

Gość kiedyś ...
...założyłam temat na kafe i równocześnie założyłam się z kumpelą że dostanę zapewne kilka bardzo kulturalnych wpisów, ona powiedziała "ok, jak będzie co najmniej 5 to stawiam kawę"......kawa była pyszna:D

Gość mamswojaniunieiotwieramwinozni
ano tak to już jest :) tu są mądrzy bo są anonimowi :)

Gość biały jeleń
"Dziewczyny , to jest najgorsze i najbardziej prymitywne miejsce internetowe, jest to miejsce w którym wyłazi cały śmietnik który kryje się w was " Zwróciłaś uwagę na fakt, że też tu przesiadujesz? Skoro udało ci się coś takiego zauważyć to znaczy, że jesteś stałym użytkownikiem kafe.

Gość wredna małpa27
zgadzam się ... wytykają wszystko najgorsze forum na jakim bywałam.czasem piszą takie głupoty że mi ich szkoda :)

Gość kiedyś ...
biały jeleń--- powinnaś wiedzieć że żeby trafnie ocenić trzeba znać "sprawę":) Tylko ktoś kto tu bywa może ocenić ale zapewne tobie cięzko pojąć tak oczywistą rzecz. Ja również tu bywam i wiem jakie wady ma kafe i jacy ludzie tu wchodzą dlatego nie wchodzę w dyskusję kiedy nie ma sensu. Kiedyś tylko i wyłącznie czytałam nie udzielając się i też widziałam kto tu przebywa i co, mam się mieć za podobną do tych osób?:D

Gość biały jeleń
kiedyś ... - mnie to szczerze powiedziawszy średnio interesuje kto i co tu wypisuje, jak ktoś się chce wyżyć to niech lepiej zrobi to tutaj niż nawrzeszczy na partnera lub co gorsza dzieci. To forum to w sumie dobry sposób na spuszczenie ciśnienia. Jak ktoś chce pogadać kulturalnie i na inteligentne tematy to może wejść na forum gdzie trzeba się logować, tam jest inaczej. Ja też wiem jak tu jest i autorka ma po części rację ale z drugiej strony mi to trąci hipokryzją.

ja tam się nie kłóciłam z nikim jeszcze ani nie wylewałam żadnych frustracji :D dobre miejsce do zabicia nudy, tyle

Gość aqaca
A ktos was tu na sile trzyma? :D Jak tu jest tak zle, taki smietnik to przeciez droga wolna, mozna znalezc inne fora, kulturalne i bez wyzwisk. Tylko....same przyznacie, tam jest nuuuudno :D

Gość nie powiem bo ja lubie
tu czasem wejśc, czasem mozna sie pośmiac, ale... przeraza mnie tylko jak niektorzy potrafią ubliżyc, wyzwac kogos od kurw , albo nawet zyczyc smierci czy poronienia ciązy ... Sorry ale dla mnie to trzeba byc chorym czlowiekiem zeby cos takiego pisac, i co z tego ze w internecie ??

Gość tralalalabęc
jak jest dobra kłótnia to czas szybciej zleci:)

Gość do żona swojego męza
bo Tyś skwarka blacharka :D

tralalalabęc jak jest dobra kłótnia to czas szybciej zleci - ALE coraz gorzej o kłotnie na poziomie... np takie zaczepki... eh nawet mi sie nie chce komentowac... do żona swojego męza bo Tyś skwarka blacharka

Gość niektorzy po prostu
wychowali sie w rynsztoku i jak nie wejda na kafe porzucac kurwami i poublizac to dzien nieudany :D patrz : zona-swojego-męża

Gość do żona swojego męza
dokładnie, siedzi sobie w domu, nudzi się i prowokuje kłótnie skwareczka blachareczka:)

:)jest tak ze jest pieknie ładnie dopóki nie masz odmiennego zdania Jeśli je masz i trafnie zbijasz argumenty "przeciwnika" to ten juz z braku laku bierze sie za wyzwiska i oblegi Tacy ludzie Chamskim zachowaniem próbują tuszować braki w wiedzy:P

Gość tralalalabęc
racja, że o dobrą kłótnię to tu trudno... szkoda. Bo wyzywanie i bluzganie to nie to samo...to dla cieniasów

Gość ramoneska
Ja osmieszam, wyzywam, ale lubie też, jak mnie wyzywają,tylko żeby to było z humorem, dozą inteligencji, a nie ordynarnie i chamsko,tego nienawidzę

Gość MbmKa
ja czesto wchodze w glupie psukówki... dla zabawy - no to jesteś kretynką.

Gość aqaca
Mnie zawsze najbardziej rozwala argument kafeteryjny "bo ty zazdroscisz", jak masz inne zdanie :D:D

Gość kasienka1339
Taki...ze sie tak wyraze...wirtualny worek treningowy :)

Gość MbmKa
Nie słonko, czytałam twoje wypowiedzi, nie mamy o czym rozmawiać, nie ten poziom:) sija :D