Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek-marek

Opinie o szkole dla dorosłych, Warszawa?

Polecane posty

Gość marek-marek

Witam! Chcę zapisać się w tym roku do jakiegoś liceum dla dorosłych i zdać maturę. Nie wiem niestety jakie są ogólne opinie dotyczące tego typu szkół? Ja słyszałem o Progresie i profesji, ale ciekaw jestem opinii. Może ktoś się uczył w takiej szkole?

Gość pikk
Hej! Ja od tego roku chodzę do liceum dla dorosłych w Progresie. Długo czekałam z decyzją o podejściu do matury bo aż 18 lat! Ale myślę, że było warto. Zajęcia ciekawe, nauczyciele dobrze tłumaczą, nie ma żadnej presji, ale z drugiej strony człowiek sam chce się uczyć. Fajna, ciepła atmosfera. Ja mam problem tylko z matematyką, ale myślę, że i z tym sobie dam rade. Po maturze chciałabym iść na studia związane z turystyką.

Gość marek-marek
Chodzę do Progresu, zapisałem się bo wiele osób mi polecało i na internecie było sporo pozytywnych opinii o tej szkole. I nie żałuję, poznałem bardzo fajnych ludzi, nauczyciele mają profesjonalne podejście. No i naprawdę się przykładam do nauki, miałem kiedyś problem z matematyką, teraz rozwiązuję najtrudniejsze zadania! jak ktoś chce to potrafi jestem tego najlepszym przykładem!

Gość gość
ja polecam tę szkołę www.cku1.edu.pl, skonczylam ja razem z momi znajomymi :) naprawde super przezycie, super ludzie i atmosfera do nauki tez :)

Gość gosciuuuuuu123123
Ja tez chodziłem do liceum wieczorowego i plany miałem takie same jak ty. Wszystko udalo mi się dzieki tej szkole http://www.cswi.edu.pl/ i wiadomo, wlasnym checiom. Sprawdz oferte, maja dosc szeroki zakres mozliwosci

Gość gość
Tez bardzo polecam te szkole, która zostala wymieniona wyzej www.cswi.edu.pl/ Maja szeroki zakres kierunkow, dla każdego cos się znajdzie. I nie jest to szkola typu, ze placisz to sobie przejdziesz, masz się czegos tam nauczyc

Gość Nova CE Wrocław
Szkoła NOVA CENTRUM EDUKACYJNE we Wrocławiu zaprasza do zapisu na kierunki policealne, LO oraz gimnazjum dla dorosłych! Otwieramy także wyższe semestry! Plany zajęć są dostępne na stronie internetowej. Na hasło PASIBUS rozdajemy bony na hamburgery w Pasibusie! (oferta limitowana). Zapisy online :www.nova.edu.pl Zapraszamy : NOVA CE, Oławska 4, Wrocław