Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violkis

pozwolić mu na to? piszcie co wiecie o tym.... :(

Polecane posty

witam mam ogromnie ważne jak dla mnie pytanie.... co się dzieje na takich szkółkach policyjnych np w poznaniu, czy faceci nie przeginają z dziewczynami w tych szkółkach? co tam się dzieje wieczorami? proszę opiszcie mi wszystko jak to jest w poznańskiej szkółce!!!! moj facet ma tam wyjechać a ja boję się o nasz związek plis!!!!!!!

niestety nie pomogę po nie mam pojęcia... ale ja mojego chłopaka i tak pewnie nigdzie beze mnie bym nie puściła ;p

Gość olala.
viola :D:D:D:D ciebie tylko pala strzelic w ten durny leb :D:D:D

Gość julka19x
co ty spotykasz się z policjantem? Tylko potem nie płacz że cie bije i nawet nikt nie chce przyjąć zgłoszenia bo tacy sami koledzy będą za nim. Poczytaj sobie na kafe co piszą żony policjantów,uciekaj zanim będzie za późno.

ee nie przesadzajcie. Mąż mojej koleżanki to policjant, koleś naprawdę w porzo, broń Boże nie bije jej. więc nie generalizujcie ludzie

ja tam nie wiem jak zachowują się policjanci jako mężowie ale mówię że ogólnie policji nie lubię....... mój chrzestny jest policjantem.. i chyba z ciotką wszystko ok i jej nie bił heh

Gość marcin84ww
tez nie lubię policji,patrzą tylko komu by mandat wlepić,banda złodziei. Piwa się w spokoju napić nie można bo się trzeba oglądać za tymi ciotami. Jak jest pusta równa droga to najpewniej pod koniec będzie stać policja z radarem.A jak ci radio zwiną z auta to nawet nie przyjmują zgloszenia bo niska szkodliwość

Gość sjcslk
przeciez to gimgowno pisze i prowokuje was :D:D kto do chooja zaklada 10 watek i ma 36 wpisow na koncie? :D Użytkownik: viola555205 (ilość tematów: 10, ilość postów: 36)