Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZosiaSamosia987321tl

Brak okresu - 2 testy negatywne , co jest?

Polecane posty

Witajcie 4 dni temu powinnam dostac okresu, jednak tak sie nie stało. Zrobiłam 2 testy ciążowe oba negatywne, jednak okresu nie dostałam i nic nie wskazuje że dostanę! :( Byłam u ginekologa - zalecił badanie hcg ... jutro idę ran to zrobić ? Strasznie sie boję !!! Czy te testy z apteki są wiarygodne, z tego co wyczytałam to po takim okresie raczej nie ma co sugerować się wynikami takich testów.

"z tego co wyczytałam to po takim okresie raczej nie ma co sugerować się wynikami takich testów." Nie rozumiem o czym Ty piszesz? Po jakim okresie? Po terminie spodziewanej miesiączki (i jednocześnie 10-14 dniach od sytuacji, która mogła doprowadzić do ciąży) testy są wiarygodne na 99%.

chodzi mi o 4dni od spodziewanej miesiaczki, ktorej nie dostałam. Jak wasze wyniki takich testów z aptek miały się do rzeczywistości - pokryły się z prawdą ?

miesiąć temu uprawialam ostatni raz seks. test zrobilam w czwartek. wyszedl negatywny. okresu nie mam 2 miesiace. co Ty na to?

"miesiąć temu uprawialam ostatni raz seks. test zrobilam w czwartek. wyszedl negatywny. okresu nie mam 2 miesiace. co Ty na to?" Półtora miesiąca temu powinnaś już być u ginekologa. 🖐️

Dzięki dziewczyny ! Mam nadzieję, że kolejne koleżanki sie wypowiedzą. POZDRAWIAM:)

Robiłaś test bHcg?