Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeataH83

Małe piersi- znowu problem...

Polecane posty

Gość BeataH83

Mam małe piersi. W ogóle jestem drobna, szczupła i niska więc miseczka A mi pasuje wizualnie ale... No właśnie. Nie mam od dłuższego czasu faceta więc przestałam się akceptować i małe piersi znowu zaczęly być moją zmorą. Poznałam faceta z ktorym baaaardzo sie polubiliśmy ale nie jesteśmy parą, czasem sie calujemy i on chcialby żebyśmy się pokochali (seks). I ja mam ochotę ale "blokuja" mnie cycki, że mu sie nie spodobaja, ze relacje miedzy nami sie zmienia i ze w ogole jak zobaczy moje piersi to mu sie odechce. Jednym slowem złapałam jakąś obsesje. Jak miałam faceta z ktorym łączyła mnie miłosć to nie miałam jakiś takich blokad, że cycki małe itd. Co myślicie o tym?

Gość MyszkaMikiii
ze go nie kochasz... więc się nie puszczaj:)

Gość Bibi7677
Do MyszkaMikiii - idź i se połóż maseczkę z Biedronki! Do BeataH83 - zaakceptuj siebie taką jaka jesteś. Jeśli on chce sie sekścić to znaczy ze mu sie podobasz i akceptuje twoje piersi. Przeciez widac jakie masz, nie trzeba bluzki sciagac zeby ocenic wielkosc.

Gość BeataH83
no nie wiem:( moje pushapy powiększają o 2 rozmiary

Gość szz
też mam A (tylko na niektórych stanikach B bo zalezy od marki). Wstydzilam sie małych piersi,ale kiedy poznawałam swojego chłopaka on był taki podniecony całym moim ciałem, ze poczułam sie atrakcyjnie. Po pół roku problem powrócił, w seksie czuje sie mało kobieca, wybrakowana + źle wyglądam w kostiumie kąpielowym i nawet seksownej bieliźnie. Albo ci raz na zawsze przejdzie albo bezie co jakis czas wracac jak u mnie :(

po 1 jak z nim nie jesteś to nie uprawiaj z Nim seksu bo wyjdziesz na puszczalską...po 2 jeśli facetowi by zależało na Tobie to zaakceptuje Twoje małe piersi.. ja też mam małe a jestem z chłopakiem ponad 3 lata ;)

Gość BeataH83
Autorka pierwszej wypowiedzi- Noszę stanik bez pushupu takze widac to co mam w rzeczywistości. Nie zmaierzam robic operacji czy cos takiego zeby miec wiekszy biust. Chodzilo mi bardziej o strone psychiki, co o tym sadzicie? Co oznaczaja moje watpliwosci? To ze go nie kocham to wiem na pewno.

Gość kaszzannka
ja bym tego z nim robiła, skoro czułabym taką blokadę, jeśli jest jakaś więź miedzy ludzmi to nie myśli się o takich sprawach, to chyba facet nie dla ciebie albo nie na teraz

Gość ;))))))))))))))))))
Noszę stanik bez pushupu takze widac to co mam w rzeczywistości. czy no nie wiem moje pushapy powiększają o 2 rozmiary ??? Bo się pogubiłam;(

Gość BeataH83
Nie mam tu konta i ktoś sie podszyl pode mnie :) Wypowiedz prawdziwej autorki posta: Noszę stanik bez pushupu takze widac to co mam w rzeczywistości. Nie zmaierzam robic operacji czy cos takiego zeby miec wiekszy biust. Chodzilo mi bardziej o strone psychiki, co o tym sadzicie? Co oznaczaja moje watpliwosci? To ze go nie kocham to wiem na pewno.