Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jakas smutnaaaam

Dziewczyny mam 23 lata a jeszcze nie uprawialam seksu;/

Polecane posty

kurde jak widze te pary trzymaja sie za rece mysle ooo fajnie staly zwiazek pewnie uprawiaja seks... a ja a ja kurde nicm z zadnym nie bylam nawet kilka miesiecy.... kurcze czasem mam taka ochote to sie mastrubuje ale to nie to samo co pocalunek, przytulenie... :(

Gość kaszzannka
czekaj do ślubu, tak jest dobrze

Gość ptasiek nastroszony
przyjdzie na Cie czas.....

oj nie czekam do slubu z reszta nie mam zamiaru sie chajtac, nie wazne skad jestem, ;/

przyjdzie czas tak sie mowi, takie mlode siksy 15, 16 wiedza na czym to polega a tu nicc....

Gość twoja maleńka
Dlaczego nigdy się nie bzykałaś? Czy to chodzi o psychike?

hmmm powodzenie mam , facetow tez mialam, ale wiece to takie krotkie zwiazki, pocalunki, przytulenie mile slowka i koniec cisza, wiec to pierwsze, nie wiem chcialabym to zrobic nawet jakbym kogos polubila i zaufala, hmmm a jesli chodzi o psychike to sie boej strasznie wpadki;/ ;/ nie chce dzieci

elenve a ile Ty masz lat?

Gość ptasiek nastroszony
nie wierze by 15 16 letnie Dziewczynki mialy radosc z uprawiania sexu, one jeszcze do sexu psychicznie dojrzale nie sa choc juz cycek jest. zawsze to jest jakis rodzaj uzaleznienia chora "miłość" czyli braki emocjonalne w domu , zle relacja z ojcem i potem oddawanie sie chlopakowi by kochal. wg mnie to podlosc wykorzystywac takie dziewczyny. nawet te 17 latnie tez. mimo ze prokurator zezwala

naprawdę nie wiele trzeba - jakieś ładne malowanie oczu, ciekawa fryzura, odpowiednio dobrane ciuchy które nie muszą być z salonu...

a Galerianki? Cóż, jest popyt, jest podaż... A dzisiaj sex to forma rozrywki na imprezie, np. "gra w słoneczko"... Super... :/

Gość twoja maleńka
Nie ma się czego bać , naprawde uwierz mi. Dzisiaj są naprawde skuteczne środki antykoncepcyjne i niedrogie. Z tego co się orientuje Stedril i Mikrogynon są najtańsze być może Diane też (nie wiem). Tabletki mają ok 96% skuteczności. A mój ginekolog twierdził że pracuje w zawodzie 28 lat i nie miał takiego przypadku zeby pacjentka zaszła w ciąze biorąc tabl antykonc. Także spoko

ale co Wy piszecie tu o podobaniu, wiadomo ze kady o siebie dba, ale jak ktos chce sie kochac to nie bedzie patrzyl czy ma tapete czy pazury czy wlosy ulozone....

dziewczyny dzieki ale ja sie ba tebletki nie skusze.....

no cóż nie chodziło mi o ten typ, ja osobiście nie cierpie galerii

wiem, że nie o to, napisałam tylko dla przykładu. A reszta wyciągnięta z artykułu, mnie osobiście zmroziło... To jakies nowe pokolenie... nowe zwyczaje na imprezach...

no mozliwe nikt nie wie co nas czeka...

oo z tym seksem na imprezach to skad znam bylam kiedys to slyszalam jak w lazience.... a kumpela opowiadala jak tylko weszla a tam leza cycki dupy na wierzchu jecza.... no tak na widoku...

to prawda, trzeba się szanować, ja mam swoje zasady i nie toleruje pewnych zachowań

serr szanujesz sie to w jaki sposob? Ty tez jestes dziewica?

Nie "no możliwe" tylko tak będzie, skoro w tym wieku nie masz żadnego doświadczenia w dłuższym związku to już możesz czuć się przegrana, a pamiętaj że lat ci przybywa? Kto z tobą będzie chciał być? Nawet nie będziesz wiedziała jak zrobić taki związek, nie będziesz wiedziała na czym to polega. Bo wiesz, jak będziesz miała te 30 lat już to nawet jeśli kogoś poznasz to będziesz jak ślepy w środku pola kukurydzy, myślisz że komuś będzie się chciało ciebie przez to pole przeprowadzać? Kopa w dupę dostaniesz jeszcze na odchodne. Taka prawda, trzeba czarno patrzeć na świat. :(

elenve przyślij mi zdjęcie to zobaczymy bo coś kręcisz... 123qup123@wp.pl

aha jakis jasnowidz moze, to co mam byc sie zwiazac z jakis matolem barc slub i rodzic bachory.....