Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsomaniaczka..

Kto się zna? - Sims 2

Polecane posty

Gość simsomaniaczka..

Otóż mam wszystkie dodatki do the sims 2, ale działają mi osobno :o co zrobić, żeby działały mi razem? czy trzeba coś sciągnąć? zna się ktoś na tym? będę wdzieczna za każdą pomoc :):)

Gość simsikowa
jak to działaja Ci osobno ?

Gość simsomaniaczka..
No normalnie :D nie działają mi razem, tylko osobno. nie wiam jak to wytłumaczyc :P może tak: mam w folderze wszystkie ikony tych dodatków. jak któryś wlącze, np. Zwierzaki, to działaja tylko zwierzaki :o a chciałabym zeby razem działały np. Zwierzaki, osiedlowe zycie, itd. :) nie wiem czy jasno tłumacze :D

Gość simsomaniaczka..
Bo chciałabym np włączając simsy i robiąc rodzine mieć np. fryzury i ubrania ze wszystkich dodatków :) a tak mi nie działa :O

Gość simsikowa
ja mam sims 3 i wszystkie dodatki no i kazdy dodatek jest zainstalowany w innym folderze jak miałam wjednym to tez nie działały odinstaluj dodatki i zainstaluj od nowa kazddy w osobnym folderze i odpal grę ostatnim zainstalowanym dodatkiem powinno pomóc

Gość simsomaniaczka..
O dzięki ;) a mogłabyś mi powiedzieć, gdzie masz umieszczone te wszystkie foldery? w sensie: C:\Program Files\ itd? ;)

Gość simsikowa
hmmmmmmm ja mam zainstalowane simsy na dysku zewnętrznym przenośnym... mam poukładane swoje foldery każdy osobno na dysku z simsami pozakładaj nowe foldery i ponazywaj je tytułami dodatków i tam je zainstaluj każdy osobny musi być jak masz na tyle miejsca na dysku c to tam pozakładaj nowe folderki bo ja to jak mówie to mam na dysku G zewnętrznym

Gość simsomaniaczka..
Rozumiem, dzięki wielkie! ;)

Gość simsikowa
proszę bardzo