Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka91

jak szybko dojść do formy po porodzie?

Polecane posty

hej:) 1,5 miesiąca urodziłam syna. pod koniec ciąży ważyłam 95 kg, teraz ważę 88 kg a przed ciążą ważylam 74 kg i chcialabym wrócić do tej wagi. co robić? ćwiczenia? dieta? Doradźcie!! Strasznie chciałabym schudnąć!!

Gość mamama27
poczekaj jeszcze troszke - ja mam 10 miesięczniaka i tak za nim latam i niemam czasu jeść że chudne w oczach...

Gość nie gadajcie glupot
chryste 74?????????? to ile masz wzrostu 185? :D masakra musisz okropnie wygladac kobieto

Gość Do: nie gadajcie glupot
Ty przemądrzała (do tej powyżej) ty pewnie masz okropną mordę i z tą to już nic nie da się zrobić:D

Gość nie gadajcie glupot
chcialabys taka niuniu :D i nie mow, ze 74 kg to malo PRZECIEZ to waga sloniowa :D kobieto autorko zacznij zdrowo jesc i sie ruszac bo musisz fatalnie wygladac :D

Gość zona ...........
spokojnie...jak karmisz piersia to wrocisz do swojej wagi...cierpliwosci;) Moj syn ma 4 msce i moja waga to nawet 2 kg mniej niz przed ciaza ;)

Gość do nie gadajcie glupot
ty pojebana szmato, sama pewnie masz słonia w dupie i mordę taką że tylko strzelać :D. Nikt ci nie każe komentować czyjejśc wagi tumanico, w tym temacie autorka oczekuje na poradę a nie głupią popisówę jakiejś zidiociałej kretynki

Gość vvacia
Cierpliwosci. Zejdzie samo, jesli nie obzeralas sie w ciazy. A jak sie objadalas, to pewnie bedziesz musiala troche dolozyc staran - najlepiej po rpostu energiczne, dlugie spacery.

przy wadze 74 i wzroście 178 nosiłam rozmiar 38. "NIe gadajcie glupot" : sama pewnie wyglądasz jak słonica i zazdrościsz innym takiego wyglądu. Fakt, przyszłam tu po radę a nie po ocenianie mojego wyglądu, nigdy mnie nie widzialas wiec nie przypuszczj. Jesli nie masz zamiaru mi pomoc, doradzic to lepiej wcale sie nie wypowiadaj tylko zajmij sobą. W ciąży się nie obżerałam, jadłam normalnie.