Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Mam pewien problem...

Polecane posty

skrooomna :D :D Tak to może aż nie uważam ale zawsze po pracy miał siłę i sam zaczynał.. a wczoraj nie dość że ja zaczęłam to on nic :-(

Słodka a pomyśl to dopiero początek! :-D zajdziesz w ciążę to Ty stracisz ochotę na seks, po porodzie będzie Ci się chciało a nie będziesz mogła, a jak się zaniedbasz to on już nie będzie chcial. Patrz ile atrakcji :classic_cool: :-D

Gość blumingday
dziwne, moj nawet po zderzeniu z trzepakiem i z goraczka 39, 7 nie dal mi spokoju.

słodka18...jeszcze parę dni temu sądziłem że trafiłaś tu z nudów, ale teraz patrzę że "nasz powazne problemy"..az strach co bedziesz miała za 20 lat...favet po pracy nie chce Cie bzykać i że zawsze to on chciał..a może to brat blixniak? A Twój facet posuwa kobietę jego i sie zamienił? Albo kosmici wyrwali facetowi jaja? Problem..jak mało wiesz o problemach..znasz się na seksie?..perfumki?..bielizna?...było zrobić mu laskę to by mu sie zechciało..kolejna kłoda co czeka aż facety coś zrobi

niby jak A ty po 3 mcach uprawiana seksu byłeś już super-hiper-znawcą? I takie cudo samo na świecie? ;P

niby jak- nie trafiłam tutaj z nudów.. i słuchaj ja taka nie jestem nie będę robiła nic na siłę.. Nię będę się chłopaka prosiła żeby się ze mną przespał i jeszcze mu w nagrodę loda robić. Mam poczucie własnej wartości.. Nie chciał pomimo że wysyłałam sygnały to trudno :-(

Słodka Następnym razem zrób sobie sama dobrze obok niego :D zobaczysz wtedy jego minę :P :D

seks nie jest dla mnie najważniejszy... Wiem,że bielizna i perfumy nie poprawią "jakości" seksu ale chciałam zeby jakoś go zachęcić/podniecić..

Gość jestes jeszcze bardzo mloda i
glupia tyle ci powiem

Słodka Następnym razem zrób sobie sama dobrze obok niego zobaczysz wtedy jego minę - Heh no jestem ciekawa jak by zareagował, chyba by mu szczęka opadła :D a tobie zdarzyło się już tak zrobić?

jestes jeszcze bardzo mloda i glupia tyle ci powiem--- Dlaczego tak sądzisz ? ciągle ktoś mnie tu objeżdża za to ze mam 18 no prawie 19 lat.. Gdybym skłamała i pisała że mam 40 to pewnie by tego nie było, ludzie nie myślcie że to że mam 18 lat oznacza że jestem głupia albo nie znam życia..:/

nei-nej..a czy ja pisze że jestem znawc seksu? Pisałem o problemach i sądzę że o nich wiem dosyć duzo, chcesz na kogoś wejść, bo Ci nie pasuje pisanie?..To nie czytaj

Jaaaa chce wejść? To Ty poczytaj siebie w jaki sposób piszesz do słodkiej ;)

"ludzie nie myślcie że to że mam 18 lat oznacza że jestem głupia albo nie znam życia" Myślimy tak na podstawie Twoich wypowiedzi a nie wieku.

Oj nie kłócić się :-P fakt jest taki, że dla niej to problem, dla innych nie. Chociaż oburzenie na temat "nie znam życia" mnie rozbawilo. Słodka czasem warto przejąć inicjatywę ;)

"Nie pamięta wół, jak cielęciem był" Wszyscy mieliśmy po 18 lat i wszyscy byliśmy najmądrzejsi na swiecie i wszyscy to samo powtarzaliśmy naszym rodzicom :P Takie jest prawo tego wieku :)

Obracasz się do niego, ściągasz mu majtki i na nim siadasz. To nie jest narzucanie, tylko przejęcie inicjatywy :-D raczej Ci nie powie ej zejdz ze mnie :-D

Ale ja broń Boże nie uważam że jestem najmądrzejsza, zdaje sobie sprawę że wielu rzeczy jeszcze nie wiem dlatego napisałam tutaj o moim problemie z nadzieją że mi coś podpowiecie...

Szczerze mówiąc, to jak ja mialam 18 lat to nie miałam takich problemów ;) A raczej... nie robiłam problemu z niczego. Robilam problem z czegos ciut wiekszego niz pierdoła. A teraz mi wszystko wisi ;)

z pewnością by nie powiedział że mam zejść :D ale nie wiem jak by zareagował na taką zamianę, chociaż nie powiem bo nie raz miałam ochotę tak zrobić :)