Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Mam pewien problem...

Polecane posty

Otóż spał dzisiaj u mnie mój facet...Skończył późno pracę i był zmęczony gdy przyjechał wieczorem ale ........ Powiem szczerze, prosto z mostu że miałam ochotę na seks.. Dlatego wypachniłam się słodkimi perfumami które on tak lubi a do łóżka założyłam tylko bardzo seksowną różową koszulkę i stringi. Długo się całowaliśmy.. Przytuliłam się do niego i zaczęłam dotykać.. Wysyłałam mu wyraźne znaki a on ... NIC!!! Stwierdziłam dobrze... nie to nie... odwróciłam się przytuliłam poduszkę.. za moment on mocno mnie przytulił (tak że ja byłam do niego tyłem) on był w samych bokserkach,dlatego przesunęłam pupę mocno na jego członka, zaczęłam nią lekko przesuwać , czekając aż Mój Skarb mnie odwróci i zacznie rozbierać, czekałam, czekałam i się nie doczekam :-( Jak myślicie co może być powodem takiego zachowania...? :-(

o m g !!! "...Skończył późno pracę i był zmęczony gdy przyjechał wieczorem ale ........" Gdybyś to ty była zmęczona a on nalegał na seks, to pewnie byś go wyzwała od nieczułych dupków :P

To nie możliwe żeby kogoś miał... Naprawdę spędzamy ze sobą tyle czasu że jeśli nie jest ze mną to w pracy więc to nie możliwe ...

Gość grzegorz adaam
pewnie marszczy freda kilka razy na dzień i do tego posuwa jeszcze jakąs laske na boku

Hmmm... I akurat nie chodzi o to że go nie podniecam bo wiem że tak nie jest, zawsze to on chce a wczoraj...:-( Nie wiem co się stało :-(

Mnie nie przeszkadza zmęczenie, mecz w tv, kontuzje, stresy... Ale są faceci, dla których zmęczenie czy stres to poważna przeszkoda.

"Naprawdę spędzamy ze sobą tyle czasu że jeśli nie jest ze mną to w pracy" Przedawkował :D

Gość fgdgdfashj
masz 18 lat??? gowniaro nawet mi cie nie zal :O to musi byc przykre ze w tym wieku nie podniecasz swojego faceta :D hahahahhahahaha

Gość w pracy tezmozna cos tam
zawsze zaruchac :D

Bardzo możliwe :-( Tylko wiecie co że jeśli o spotkania chodzi to ja mu się nie narzucam i nigdy tego nie robiłam... To on ciągle powtarza że chce spędzać ze mną każdą chwilę..

rowerka- dla mnie to jest problem to nawet widać :D ale rusz głową ,może naprawdę był zmęczony :-p

a moze po prostu liczył,że tym razem Ty zdominujesz, i pokażesz pazurki?! albo po prostu był zmęczony;/ pozdrawiam i pokaż mu,ze ty masz potrzeby, troche poszalej,a bedzie super

Quis leget haec?---Masz rację może przesadzam ale pierwszy raz się z takim czymś spotkałam bo zawsze to on wychodził z inicjatywą a jak zdarzało się że ja to oczywiście chciał i to z wielką chęcią :-(

"ale rusz głową ,może naprawdę był zmęczony" Rowerka, gdybym wrócił z pracy zmęczony i zastał Cię w domu, to na pewno bym nie zasnął :-) Mnie nawet w środku nocy można budzić :-)

m@lin@ - dziękuję za odpowiedz może masz rację...:-( W końcu to że raz tego nie zrobiliśmy to jeszcze nie koniec świata :-( Również gorąco pozdrawiam :-)

A co Wy tam się znacie... facet to robot, maszynka do seksu. Zawsze może, zawsze chce i ma sie z nami kochac kiedy nam sie podoba! Nie ma urlopów, nie ma zmęczenia, meczów, wyjścia z kolegami itp. Jak jestesmy chetne to ma ruchac do bólu!!! Jedyne dopuszczalne zwolnienie z zajęć łózkowych to przebywanie w szpitalu na OIOM-ie i ewentualnie dwie doby w domu na rehabilitację;)

Androgen bo Ty mój Kocur jesteś :-p w drzwiach bym już na Ciebie czekała ;-)

słodka18...jeszcze parę dni temu sądziłem że trafiłaś tu z nudów, ale teraz patrzę że "nasz powazne problemy"..az strach co bedziesz miała za 20 lat...favet po pracy nie chce Cie bzykać i że zawsze to on chciał..a może to brat blixniak? A Twój facet posuwa kobietę jego i sie zamienił? Albo kosmici wyrwali facetowi jaja? Problem..jak mało wiesz o problemach..znasz się na seksie?..perfumki?..bielizna?...było zrobić mu laskę to by mu sie zechciało..kolejna kłoda co czeka aż facety coś zrobi

słodka ja tez kiedys,kiedys miałam taki dylemat,że wiesz zanim facet się ruszył to można było juz orgazmu dostać,to się troche ogarnęłam i jak raz go przywiazałam do łózka i zaczęłam "ujeżdżać",to oj no prawie wióry z łózka szły,hehe no i teraz zna mnie i wie,że dzień bez seksu to dzień stracony:P Pozdrawiam