Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Mam pewien problem...

Polecane posty

Słodka, ale zaprawde, ten jeden raz możesz mu wybaczyć... a jak juz cos nie halo to pytaj JEGO, to najprostszy sposób na to żeby sie dowiedzieć tego, czego raczej nie dowiesz sie od nas. Usłyszysz tylko kilka prawdopodobnych wariantów ostatniego zajścia w Twojej sypialni.

Wszyscy Ci tłumaczą, że to pierdoła i to Ty robisz problem. I dalej nie rozumiesz.

Co bym zrobiła? Zapytałabym czy ma ochotę. Gdyby powiedział "nie, przepraszam Cie Skarbie, ale jestem wykończony, jutro bede cały Twój" to nie robiłabym z tego dramatu.

Więc na drugi raz jak Ci się coś chce, to pokaż to. Bo tak czekając to się gówna doczekasz. Z pewnością mu się spodoba ta zmiana. Możesz wprowadzić również coś od siebie w łóżku, bo zgrywanie księżniczki [wybacz to określenie] lub pozycja kłody jak to niektórzy określają nie przynoszą nic dobrego :-P Tyle od siebie :)

Haha, uderz w stół a skurwysyn sie odezwie ;) z cyckami nie jest tak źle, nie słyszałam reklamacji

dziękuje za rady, trochę mnie uspokoiliście :-) Następnym razem postaram się dostosować do waszych rad jeśli taka sytuacja się powtórzy ;-) Bardzo się cieszę że teraz potraktowaliście mój problem poważnie i że dostałam tyle rad :-) Dziękuje :-) Pozdrawiam :D

Jeszcze na dobranoc dam Ci jedna radę... kobiety maja tendencje do szukania dziury w całym, a jak nie znajda to same wydlubia. Mam na mysli, że jesli cos jest inaczej niz zwykle wpadaja w poploch, dzwonia do przyjaciółek, kombinują, wymyslaja 50 możliwych powodów i zazwyczaj za prawdziwy przyjmuja ten najgorszy. Kupł mi kwiaty? bez okazji? na 100% mnie zdradził! Nie chciał seksu? Jezu, czy ja go juz nie podniecam? przestał mnie kochać? Jak Ty sie do niego dupa obrócisz to on od razu na forum łez nie wylewa. Pojdzie sobie trzepnąc a nastepnego dnia probuje znowu. Jak przez tydzien sie bedziesz odwracac to sie wkurzy, nawrzuca Ci ale nie przyjdzie mu na mysl, że go nie kochasz albo masz kochanka... Więc zeby sobie zaoszczędzic stresu PYTAJ albo poczekaj na rozwój wydarzeń.

Gość Navajo
Skroomna...szacun

Gość zenek77889900
A może był zmęczony ?