Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrozinkaa.

MŁODA KOBIETA (22l) i DOJRZAŁY MĘŻCZYZNA (ok.45)

Polecane posty

Gość Mrozinkaa.

Czy to ma sens? Przyszłość? Nie jesteśmy razem. On nie wie, że się w nim zakochałam... Ale chce go zdobyć, choć boję się że taki facet nie zakocha się w duzo mlodszej... Co robić?

Gość edfewew
Wychowywałaś się bez ojca? :classic_cool:

Gość Mrozinkaa.
Nie, mam oboje rodziców- dlaczego?

Gość Mrozinkaa.
wyobrażam sobie że mnie gwałci laską a w tle lecą Beatlesi.

Gość Mrozinkaa.
?? Rozumiem, że tutaj nikt nigdy o takiej sytuacji nie slyszal, ani nie byl.. szkoda :( Teraz to jest normalne. Zwiazki z duza roznica wieku...

Gość w ciąży i na rowerze?
między nami jest 20 lat różnicy, różnie jest, ale nie narzekam :)

mamy wspólne zainteresowania, lubimy podróże, nie nudziemy się, trwa to już 7 lat

Gość Lady Maverick
po co ci stary facet????? za 8 lat ty bedziesz goraca 30tka, a on bedzie panem pod 60tke! Ten facet moglby byc Twoim ojcem:/

nie każdy musi życ tak jak społeczeństwo chce :) jej dupa, jej sprawa

Gość Lady Maverick
czyli zadurzylas sie w nim jak mialas 15 lat... hemmm... podejrzewam, ze normalnych ukladow ze swoim ojcem nie masz, bo gdybys miala, to dla nastolatki takji prawie 40 letniego fac et bylby staruszkiem, tak samo jak twoj ojciec... Zal

Gość Lady Maverick
w ciazy Masz racje... to jej sprawa czy chce dac dupy starszemu panowi :)

to o 15 lat to do mnie? wpierw się dowiedz ile mam lat a wtedy się wypowiadaj, a nie kurwa jakieś bajki snuje :D

Niby miłość nie patrzy na wiek ale też bez przesady... to mógłby byc także Twój ojciec... a jak wyobrażasz sobie życie dalej..? bd miała 50 lat a On już bd ponad 70 letnim dziadkiem... chociaż u mnie w rodzinie było takie coś... moja babcia miała męża starszego od siebie o 20 lat... ja już dziadka nie poznałam.. ale mówi że może dużo starszy ale że wspanialszego mężczyzny nie znała...

pisze się "panu" :)

wiecie miłość nie pyta o wiek, ani o orientacje, no ale jak ktoś stoi w przedpokoju Europy to nie ma co się dziwić :classic_cool:

Gość Vlex
oczywiście, że zbyt duża różnica wieku. jak będziesz mieć 35 lat to on już nie będzie się nadawał do seksu, bo ludzie koło 60-tki "pachną" już starymi ludźmi :D

Gość neferetiti;)
pamiętaj o tym, że skoro jest 20 lat starszy to siłą rzeczy umrze grubo przed tobą - najprawdopodobniej. ja nie wchodziłabym w taki związek, będziesz już dojrzałą kobieta ze starym prykiem jak kulą u nogi. i na koniec, a raczej na spory kawał własnego życia zostaniesz sama a wtedy już trudno będzie ci poznać kogoś. moj ojciec jest 25 lat starszy od mojej mamy. ten zwiazek t porażka, co z tego, że kiedyś łączyła ich miłość, teraz po tylu latach on ma 70 lat moja mam 55 i nie ma nic z życia. przez całe moje dziecinstwo awantury wynikające głownie z tego, że jednak jest między nimi różnica pokoleń i inna wizja życia. nic, tylko rozczarowania. pomyśl o swoich dzieciach, które pewnie wiążąc się z nim miałabyś.

Gość neferetiti;)
sorka, wkradł się błąd, mój ojciec ma teraz 80 lat. rąbnęłam się dlatego, że ne utrzymuję z nim w ogóle kontaktu. z matką zresztą też nie. z dużo zła wyrządzili.