Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskja

czy kochal sie ktos z plaska prostytutka?

Polecane posty

Gość jaskja

? ? ?

Gość jaskja
hahha no spoko ale czy miala male cycki, ? takie male A rozmiar

W moim przypadku nie było żadnej prostytutki. To byłoby zbyt proste dla mnie.

Gość jaskja
no ok a miales kiedys plaska kobiete?

Niestety nie miałem. W sumie cyce nie są najważniejsze, jest sporo innych fajnych części ciała... no ale cyce jak donice jednak mają swój urok. Dlaczego pytasz?

Gość jaskja
oj no bo sama jestem plaska :P

Duże piersi mają urok, ale naprzykład dla mnie nie mają większego znaczenia (jak pisałem wyżej). Buzia jest ważniejsza. Dużo ważniejsza.

duży cyc szkodzi. :O plecy od dużych bolą, przygniatają klatkę piersiową podczas snu, a na starość są brzydkie i obwisłe :O Małe zawsze piękne, jędrne i powabne :classic_cool:

Gość lunka rozumiem ze masz
zaledwie A lub malenskie B biorac do tego twojmarny wzrost 160 cm to jestes malo atrakcyjna :o

Gość a prawda jest taka że
te z małymi cyckami zawsze beda pisały , ze duży biust jest nieładny i na starość bedzie obwisły / swoja droga po co na starość jedrny biust to nie wiem , jak sie jest starym to wszystko jest obwisłe i ma sie to w dooopie/.... a tak naprawde to maja kompleksy i bardzo chciałyby mieć wiekszy biust ;)

droga jaskja.. kochałem się z wieloma kobietami, wiele z nich miało naprawdę pokaźne jędrne biusty.. ale były również takie, które tego biustu praktycznie nie miały.. i wierz mi, że dla mnie nie miało to najmniejszego znaczenia... sex to przecież emocje... nawet te bez uczuć... ale każdy do tej kwestii podchodzi indywidualnie... jest wiele kobiet, które znam i które mają naprawdę bardo mały biust a praktycznie go nie mają i mimo to na ich widok mięknę..

Gość moim zdaniem Ty czyli
a co, boisz sie ze nikt na male cycki nie poleci i zostajesz prostytutką??? ja widzialam przy 7-ce ostatnio dziwke, gruba byla a cycki malusie