Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trendoaad

nudze się, nie mam co robić... cierpie i mam doła

Polecane posty

Gość trendoaad

od roku nie mam kobiety, same niepowodzenia jestem sam nie mam co robic i kazdy dzien spedzam 24h przed kompem zabija mnie to

przykre ale nie ktorzy maja gorzej np ja nigdy nie mialem dziewczyny a mam 27 lat i wlasciwie komp to cale moje zycie

Gość treftrefffe
witaj w klubie, a ile masz lat?ja 26 jestem kobietą

Nic dziwnego, że nie masz kobiety jak spędzasz całe dnie przed kompem :O Wyłącz komputer, wyjdź z domu, nawet sam idź do pubu i zagadaj do jakiejś laski, w kóncu po to one tam przychodzą, żeby kogoś poznać, więc ty też możesz tam iść

Wkurwiają mnie ludzie, którzy wchodzą na kafe (zresztą nie tylko kafe, na inne fora też) i narzekają jacy to samotni są, że nie mają co robić i siedzą całe dnie w internecie. No ja się pytam, jak macie mieć faceta/dziewczynę skoro pół życia spędzacie przed komputerem? KURWA PRZESTAĆ NARZEKAĆ, PODNIEŚĆ DUPĘ I WYJŚĆ Z DOMU !!!

kafe fanka bardzo dobrze napisałas najlepiej uzalać się nad sobą, to pomoże kurde, ja stara już jestem, ale chyba istnieją jakieś imprezki, gdzie mozna kogoś poznac? nawet na czacie się ludzie poznają... ale lepiej płakac nad sobą!!! :P ożen się z komputerem :P

Gość trendoaad
/// Wyłącz komputer, wyjdź z domu, nawet sam idź do pubu i zagadaj do jakiejś laski, w kóncu po to one tam przychodzą, żeby kogoś poznać, więc ty też możesz tam iść //// taaa hahaha laski już dosłownie na mnie czekaja, abym do nich podbił :O nie załamuj mnie, myslisz, ze ja nigdy nigdzie nie wychodzilem?? praktycznie co weekend latam do klubów, w wakacje jeżdze nad morze (teraz np bylem w mielnie) i jakos nigdy nikogo nie poderwalem... po drugie, jesli facet sam idzie do pubu to w oczach potencjalnej kobiety jjest mega desperatem :O

Gość trendoaad
// K**WA PRZESTAĆ NARZEKAĆ, PODNIEŚĆ D**Ę I WYJŚĆ Z DOMU !!! // ta kurwa.. wyjde z domu i co?? co mi to da- opdowiedz kurwa sama..

Gość znam zycie jak malo kto
haha zaczynają się złote rady, złotych kobiet z kafeterii.. czyli sławny już tutaj tekst "wyjdz z domu" :D:D zapomniałyscie dopisać "miłość sama do was przyjdzie" :D autorze, nie słuchaj ich.. prawda jest taka, że tacy jak ty są po prostu skazani na porażke zyciową i taka jest prawda mówi ci to 43 letni obserwator zycia.. który dokladnie skonczyl tak jak ty teraz.. swoja droga ile masz lat?

Gość treftrefffe
oni i tak Cię tu nie zrozumieją, nie odpowiedziałeś na moje pytanie, nie to nie, trudno, a chciałam cię poderwać :P

i przez 24 na dobe przed kompem nie wyrwałeś żadnej dzierlatki??? To naprawdę smutne

Gość trendoaad
lat mam 23... oczywiście tekst "24 h przed kompem" to przenośnia.. przeciez nie zarywam nocek na rzecz komputera :) raczej chodzilo mi o to, ze kiedy sie wyspie to wbijam na kompa i tak do samego wieczora... czyli np 23 kiedys zarywalem dziewczyny przez neta.. ale teraz mam juz tego dosc spotykalem sie 5x z nimi i kazda mnie olewala po spotkaniu, wiec sobie darowalem (z jedną przez 3 miesiace się spotykallem- to moja jedyna kobieta w zyciu, a potem mnie olala tak ze do dzis cierpie...) tak wiec zarywanie przez neta mam SERDECZNIE DOSYC

Gość treftrefffe
ehhh to za stara jestem, szkoda, a podobno fajna :)

"ta k**wa.. wyjde z domu i co?? co mi to da- opdowiedz k**wa sama." Gówno ci to da z takim nastawieniem do życia, ludzi i samego siebie :O Rzeczywiście lepiej nie wychodź z domu, bo to nie ma sensu. I nikogo już więcej nie podrywaj, bo jeszcze przez przypadek (tak przypadek, bo wątpię czy kogoś byłbyś w stanie poderwać ze swoim nastawieniem i stosunkiem do siebie) kogoś naprawdę poderwiesz, a szkoda byłoby dziewczyny dla kogoś takiego jak ty. Lepiej niech sobie znajdzie normalnego faceta, a nie taką ciotę, zmarnowałbyś jej życie.

Nie dziwię się, że każda cię olewała po pierwszym spotkaniu :D:D:D Wcale mnie to nie dziwi, nic a nic

Gość trendoaad
a czy ty myslisz ze ja w realu tez tak zżędze? wrecz przeciwnie.. jestem pelenme energii , zycia, lubie spontanty, jestem rozrywkowy, mam poczucie humoru itp.. po prostu nie mam z kim spedzac czasu, dlatego siedze w domu przed kompem (no bo co innego mozna w domu robic) .. trefere- czy jak ci tam, skoro masz 26 lat i nigdy nie mialas faceta to z calym szacunkiem, ale nie mozesz byc fajna :O ps2. mialem doswiadczenia ze starszymi od ciebie, wiec tekst, ze jestes za stara troche nie pasuje :)

Gość eseneel
daj spokoj, tutaj kazda ma zlote rady a sama zamula caly dzien przed kompem

Gość treftrefffe
hahah dobre :) nie napisałam że nie miałam faceta nigdy w życiu..... miałam i były to poważne związki trwające po parę lat, nie uznaję przelotnych znajomości, po prostu od jakiegoś czasu jestem sama bo im człowiek starszy tym ciężej mu kogoś znaleźć, może Ty "fajny" nie jesteś ? i temu uciekają od ciebie lachony . hehhe ale mi pojechałeś, chyba się muszę nad tym poważnie zastanowić

Gość treftrefffe
i prawda jest też taka że człowiek im starszy tym ciężej mu zgrac jakąs paczkę i gdzies wyskoczyć bo wszyscy patrzą już swojego życia.

Gość trendoaad
jeśli jestes fajna to spoko.. mozemy przybajerzyc :)

Gość treftrefffe
ehehheh dobre, nawijaj bajere ..... napisz na moje gg 8582663

Gość gość
Ehh koniec a tak fajnie się czytało co pisaliście ;