Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calvin 88

Mam 23 lata i dzisiaj się dowiedziałem że jestem ojcem 9 letniego chłopca....

Polecane posty

Gość calvin 88

9 lat temu miałem na obozie przygodę ..z rok młodszą dziewczyną...potem sie kontakt urwał po 6 latach znowu rozmawialismy...potem znowu sie urwał ...w miredzyczasie inne zwiazki jej , mnoje ...cześto o niej myslalem dzisiaj sie odezwała i napisała mi to .. jestem w szoku. jakbyscie zareagowali na taką wiadomosc? co amm robic? jestem w szoku

Gość dokładnie jak wyżej
płać alimenty :P

Gość calvin 88
za rok bede magistrem, mam prace, auto... także nie ma problemu finansowego czy cos...wiem że ludzie w mlodszym wieku zostaja rodzicami ale ja nie wiem co robic...w dodatku to juz nie jest bobas tylko duze dziecko! 9 lat...nie bylem na jego komunii..chrzeście

Gość calvin 88
ona nie chce alimentów jakby chciała to by wczesniej o tym mówiła....lubie ją....dawno nie widziałem, ale była zawsze bardzo lubiana, ładna, faceci ją podrywali...moglbym sie z nią przyjaznic...nadajemy na tych samych falach. pedofilia ? daj spokoj. oboje bylismy dziecmi wtedy

to jej rodzicie są ostro wylajtowani,że utrzymywali przez wiele lat dziecko 13 letniej córki,która nie powiedziała czyje jest to dziecko :o

Gość ptasiek nastroszony
co bylo a nie jest ... i git tera trza dziecuszko wychowac, wyksztalcic. i nie kombinowac

Gość dokładnie jak wyżej
mogłeś to prowo lepiej podciągnąć popsułeś :P 0/10

Gość calvin 88
ta dziewczyna była /jest jedynaczką , też nie miała problemów finansowych...utrzymanie dwójki dzieci to nie był problem dla jej rodziców, pokochali to dziecko a ona traktowała jak młodsze rodzeństwo chodziła na spacery itp. a na wywiadówki chodzili jej rodzice czyli dziadkowie , bo ta dziewczyna nie wygląda na 22 lata tylko na 17....

Gość to 9 czy 15 lat temu
nie byłes na tym "chrzescie", widac,ze masz te 15 lat i sobie wyobrazasz, co by bylo.Moze i słusznie, lepiej przewidziec.

Gość calvin 88
przynajmniej na zdjeciach tak młodo wyglada ...nie miała fotek z dzieckiem...skad =mialem wiedzieć? bylem w szoku i nie gadalem z nią ale jak bede gotowy to poprosze o zdjecie

tu nie chodzi o kase,ale nie wyobrażam sobie,że przychodzi 13 letnia dziewczyna i z brzucholem i rodzice bez gadki,dociekania kto jest ojcem sie na to godzą

Gość calvin 88
z tym chrztem to nie wiem jak to sie stało ale to nie ja napisałem, czemu ktoś napisał z mojego pseudonimu ?

Gość marne provo [cool]
:D

Gość dokładnie jak wyżej
plączesz się niewypał prowo

Gość dokładnie jak wyżej
14 minus 1 jeszcze ona niby rok młodsza :D:D:D

Gość Wake up!
Wiecie co.. czasami aż mnie nerw chwyta jak słyszę "o, to na pewno provo!"... macie paranoje. Serio. ;)

Gość calvin 88
ja miałem 14 a ona 13.... to były kolonie , obóz... lublismy sie... ona chciała sie calować i w ogole, mi takie rzeczy nie bardzo były wtedy w głowie ale że ją lubiłem jak przyjaciel to się zgodzilem, naprawdę było przyjemnie, a ona niczego ode mnie nie oczekiwała... taka normalna, miła dziewczyna

Gość calvin 88
aha i nie mowcie 13-14 to niemozliwe....nie wiem ile Wy macie, ale pojedzcie na oboz/ kolonie a zobaczycie że dzieci teraz nie grają nie w waracaby i nie chodzą spać o 22 w swoich łozkach

Gość cscs
23-9=14 to jego wiek :P ale ona rok młodsza była czyli 13latke :D

Gość angelikaaaaaaaaaaaaaa
a co np robiadzieci na koloniach jak nie graja w warcaby? w co graja. poza tymi przypadkami zdeprawowanymi co wieku 13lat uprawiaja seks

Gość calvin 88
tak była 13 latką ale to byly inne czasy, młodzież dojrzalsza i w ogóle...ja nie mam teraz dziewczyny, ona nie ma chłopaka chyba... czułem sie samotny ostatnio myslalem o niej a ona sie nagle sama odezwała... przyznam że szokiem nie byłoby dla mnie że jakaś panna mówi mi że jest ze mnąw ciązy...ale 9 letnie dziecko?? poza tym teraz juz sie zabezpieczam... ciezko mi to sobie wyobrazic...jakbysmy nawet zamieszkali razem, bardzo bym chciał, ona jest taka wesoła, lubi podobne filmy jak ja...do tego sliczna no ale to dziecko...