Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna_mary

Jestem psychiczna

Polecane posty

Gość Loo bega
No to opowiedz nam co też tam ciekawego robisz w domu wieczorami::classic_cool: Już założyłem okulary 3D i czekam na Twoja historię:classic_cool:

No wiec mam napady dziwnych mysli kiedy to moja wyobraznia mnie zadziwia np chce zjesc kanapke i pojawia sie mysl ze mam w organizmie gdzies czarne robaki odrzut od razu od jedzenia siedze se spokojnie i raptem czuje taki lek przerazliwy chociaz to olewam ..potrafie sobie cos wmowic i mimo ze nawet lekarze powiedza ze jest inaczej ja itak wierze sobie mimo ze nie chce....jestem sobie spokojna i nagle a jak ktos mnie wkurwi to potrafie napasc krzyczec nieludzkim glosem kopac bic mega sila ludzie sie wtedy mnie boja trace panowanie nad soba nie obchodzi mnie czy zrobie komus krzywde czy ktos mi zrobi nie zawsze taka bylam to pojawilo sie nagle mialam napady placzu po pare godzin nie jadlam bo czulam ze nie moge ze jestem komus cos winna nie spałam po 20 dni poprostu jebnieta

Gość Adżiani
To dość złożony problem. Zasadą jest że potrzebujemy fachowej pomocy gdy pewne problemy nas przerastają i powoli nasza zdolność do normalnego funkcjonowania się rozpada. Nie wiem czy tak jest u Ciebie i jak długo to trwa ale dam Ci radę. To co piszesz opisz dokładnie psychologowi lub psychiatrze ale...spoko. Nie martw bo to napewno nie to co myślisz i nie to jak to wyrażasz pisząc o sobie. To najprawdopodobnie efekt tego iż pewne cechy Twej osobowości dość złożonej dysforycznej(impulsywnej)mogą napędzać stany o charakterze silnie nerwicowym. Np te silne i sugestywne wyobrażenia o robakach w żołądku itd itp. To jest ujmując rzecz w pewnym uproszczeniu coś co można określić powikłaniami nerwicowymi twoich rozmaitych życiowych problem. Psycholog i Lekarz jeśli będziesz z nimi współpracować szczerze doprowadzą Cię do ogólnej poprawy i te kłopoty powinny ustąpić. Podejrzewam że Ci ciężko i że to wpływa na twoją motywację by mieć kontakt z ludźmi bo jej nie ma i kontaktu też. Zrób tak jak wyżej. Zdaj się na kogoś kto jest specjalista. Będzie ok. Jesteś bardzo młoda osoba i to też mocna strona sprawy. Pozdrawiam

Gość Adżiani
Choć w drugim poście napisałaś że rzadko jednak bywasz w domu i że jednak imprezujesz więc w tym punkcie jest odwrotnie niż w moim poście. Ale też tak może być gdy szukasz odreagowania i wierzysz lub kierujesz się przeświadczeniem że to Ci jakoś pomaga. Głównie rozładować napięcia ale to też może być zła droga bo u wielu osób z takimi problemami prowadzi to pewnych nadużyć. Np alkohol czy inne używki. Nie mniej schemat jest taki jaki jest. Powinnas sobie pomoc w ten sposób.