Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocnozaniepokojona

koeljka na izbie przyjęć

Polecane posty

Gość mocnozaniepokojona

Mam pytanie: czy na izbie przyjęć ciężarne też są obsługiwane pierwsze jak u lekarza? Mój ginekolog wyjechał teraz na wakacje na tydzień i jeżeli coś by się stało to musze jechać na izbe przyjec. Niestety ta u nas w szpitalu funkcjonuje tragicznie i ludzie czasem po 2 godziny czekają. Nie chciałabym być w takiej sytuacji :(

we Wrocławiu jest osobno izba przyjęć ginekologiczna, więc lądują tam zazwyczaj same ciężarówki. Myślałam, że wszędzie tak jest

Gość dokladnie jest osobna IP
ginekologii i poloznictwa.

To chyba zależy od izby niestety. Byłam niedawno z zagrażającym poronieniem to ponad 2 h czekałam aż ktoś mnie łaskawie obejrzy/

Kiedy u mnie się coś działo to nie jechałam na izbę przyjęć tylko od razu na ginekologię i położnictwo do szpitala. Tam lekarz dyżurny mnie zbadał i przepisał leki.

Gość mamama26
u mnie w miescie i w mieście gdzie rodziłam izba przyjęć ginekologii jest zupełnie gdzie indziej niż takich zwykłych oddziałów jak wewnętrzny czy urazówka

Gość MINIA o jakiej izbie przyjeć
piszesz? na Dyrekcyjnej czekałam zawsze tyle czasu, że szkoda słów:O no chyba, że ciężarna przyjechała już rodząca, to bez kolejki reszta czekała po kilka godzin:O

Gość ogórkolubna
No chyba jeśli ni wymagającego natychmiastowej interwencji się nie dzieje, to będziesz musiała poczekac w kolejce.Ja jak szłam do porodu na izbę, to tam też widziałam inne ciężarne, nie rodzące, to one czekały, a mnie wpuścili od razu z racji tego, że odeszły mi wody i poród się zaczynał.Ale gdybym przyszła np.na zwykłe ktg, to bym pewnie czekała w kolejce.

Gość Ty chyba sobie zartujesz!!!
U mnie w Nowym Saczu jest szpital polozniczy i na izbie przyjec pacjentki z krwawieniem i zaczynajacym sie porodem sa przyjmowane poza kolejnoscia. Ja bylam 2x i zywego ducha na poczekalni nie bylo a przyjeli mnie od razu.

MINIA o jakiej izbie przyjeć- hej :) właśnie na dyrekcyjnej, pojechałam w niedzielę, akurat przede mną weszła dziewczyna w ciąży, a ja z poronieniem. Wiadomo najpierw wywiad położnej i od razu przyszedł lekarz. Może jeśli jest więcej pacjentek to kto pierwszy ten lepszy To samo było w Oławie, pojechałam jak odeszły mi wody, osobno jest IP położnicza, więc badanie i na oddział :)