Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama samotna .......

Czy rodzice, młode mamy imprezują ??

Polecane posty

Gość sama samotna .......

postanowilam zostac samotna matka.. gdy bylam z mezem zdarzalo nam sie wychodzic gdzies odkad jestem sama to nigdzie nie wychodze bo nie mam z kim i nie mam zreszta energii na to, zajmuje sie tylko dzieckiem, poza tym jestem typem domatora, najbardziej lubie siedziec z ukochanym w objeciach... ale pobawic sie tez czasami lubie ale tez z bliska osoba.. czuje sie bardzo samotna i jak kapeć :(

Gość tak bylo....
w jakim wieku dziecko ?

Gość tak bylo....
bo jak wieksze to mozna zostawic raz w miesiacu z babcia

Gość e tam..............
Moi rodzice imprezowali, albo robili imprezę u siebie bardziej grzeczną (a ja na górze ;p) albo wychodzili na sobotę i jakoś nie odbiło się to na mnie negatywnie ;) A często wychodzili w sobotę wieczór, zostawałam z nianią albo ze starszą siostrą pamiętam. Mama pierwszy raz wyszła "imprezowo" jak miałam jakoś pół roku jak pytałam jakiś czas temu (siostra się odziedziciła i też chce "kontynuować życie")

Wciąż możesz robić to co lubisz miotąc poprawkę na dzieciaka i fakt że nie zawsze jest z kim czy gdzie. Chodzi nie o "można-nie można" ale w jaki sposób, choć o to możemy być spokojni bo z wiekiem się dorośleje :)