Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoolkaa

Implant + tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Karoolkaa

Witam !Mam implant antykoncepcyjny. Ale niestety przez niego miałam miesiączkę praktycznie non stop. Przed rok czasu z przerwami co 7 dni na 2-3 dni i od początku to samo. Lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne na powstrzymanie krwawień. Owszem, krwawienia ustąpiły, ale za to mam potworny ból piersi, wymioty i nudności codziennie rano. Mam pytanie : Czy to normalne? I czy działanie antykoncepcyjne Implanta może spaść, przez te tabletki? Proszę o normalne odpowiedzi.

Gość zakreconalolaaaaa
no właśnie ktoś coś wie na ten temat ?

Gość jakas tam baska
nikt nic podobnego nie przezyl ?

Gość gość
ja mam tak samo nie biore juz tych tabletek i wyciagne jak najszybciej ten implant bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.co fakt zabespiecza ale to i tak jest meczarnia

Gość gość
tabletki biore od 3co fakt ale bola mnie piersi i ciagle jestem zla na wszystko i wszystkich wybucham placzem z byle powodu a wlasciwie bez powodu niechce sie meczyc odstawilam je dzis i zglosze sie jak najszybciej do lekarza aby wyciagnac implant i zaloze plaster

Gość gość
Dziewczyny z implantami.Wy jesteście w U.K Tam tez chyba zakładaliscie te cuda,które wam nie służą.Napiszcie jak zdobyliście ich,co trzeba robić.Wielka szkoda,że wam nie służą.