Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owulacja a temeperatura

owulacja a temperatura

Polecane posty

zwykle moja temp to 36,2 maks 36,4 do 12 dc, 12 dc spadła mi do 36,1 13 dc 36,4 14 dc czyli dziś 36,8 - kiedy byla owalacja?

dodam jeszcze, że w 8 dc mój pęcherzyk miał 18 mm

Gość hallo??????
pomoze ktoś?

Gość obstawialabym
obstawiam 13dc.

Gość a dlaczego
akurat 13 dc? bo byl wzrost tak?

Gość ja tak samo
czyli do zapłodnienia najlepiej sie "szykować" od 14 do 16 niby jeden dzień tylko ale lepiej więcej niż miało by nie wypalic

Gość ja tak samo
acha i jeszcze 14 dzień to dzisiaj masz:)no to do akcji bo jutro może być za póżno:)) powodzenia

Gość a dlaczego
akcja była 9 i 10 dc :( Tylko że nie mam plodengo sluzu, jajnik boli mnie caly czas :(

Gość obstawialabym
wzrost nastapil dzis, wiec ja dlatego obstawialm owulke 13dc, piekny spadek tuz przed owulacja - rzadko sie to zdarza. dzis jak jeszcze mozesz to strzelaj, jajeczko jest zdolne do zaplodnienia przez 24h. Powodzenia.

Gość a dlaczego
a co z plodnym? Bo dziś sie zaczal lekko grodkowy ;/ i szczerze to jak dotykam szyjki to mam taki gęsty na niej, przepraszam za opisy ;)

Gość obstawialabym
Grudkowaty to troche nie dobrze :/ sluz grudkowaty zwiastuje infekcje bardzo czesto. Powinien byc gesty, bialy, klejacy sie, ale nie grudkowaty - nie serkowaty. Przy szyjce gesty na niej, mozesz choc odrobine wyciagnac i zobaczyc jak wyglada? Czy jest bialy? czy jest taki rwacy sie, czy bardziej lejacy i sliski. Ale ja juz mysle ze po wszystkim :(

Gość a dlaczego
jest odrobinke grudkowaty, taki jak mma zwykle przed okresem, ale teraz jest bardziej klejacy i bialy. Rwiący się jak to napisalas 12 dc byl taki też bialawy ale bardzije zadki, mialam uczucie mokrości i byl na papierze toaletowym widoczny jej ale opisy, fu ;)

Gość kareja
nie ewe znów nowy topik????

Gość jakie wy jestescie obrzydliwe
az mi się sexu odechciewa kobiety maja takie sluzy???? masakra moja zona to zawsze ma tam elegancko, a ja pikole masakra jakas długi i ciągnący lepki gorzki słodki ochyba

Gość obstawialabym
jesli jest bialy i rwacy sie to juz po wszystkim. Mam nadzieje ze 11 i 12 dc wykozystalas.

Gość obstawialabym
mialam na mysli 12 i 13dc :)

Gość a dlaczego
no ale nie byl ciagnacy sie ani razu i jeszcze nigdy chyba nie mialam takiego ciagnacego jak na tych zdjeciach ;/ sex byl 11 dc poznym wieczorem, potem juz nie bylo wiec pewnie nic z tego... :(

Gość obstawialabym
11dc wieczorem, masz szanse. mocne plemniki w zdrowych warunkach moga przezyc do 72h, oczywiscie my tutaj nie trafimy w dokladny dzien owulacji, zakladamy tylko ze mogl abyc 12 lub 13dc - ja bym obstawiala 13dc, co i tak daje duze szanse na ciaze. Sluz plodny nie musi byc extra ciagnacy sie i przezroczysty jak bialko jajka. Wystarczy ze jest sliski, lejacy sie... nie gesty i lepki. Taki zeby w nim plemniczki mialy szanse sie poruszac. Poza tym, to ze nie widzisz sluzu na papierze, bieliznie nie oznacza ze go nie ma przy szyjce. Od nastepnego cyklu kup sobie wiesiolek na sluz plodny, bierze sie go od 1 dc do owulacji, czylo tak jakos do 12dc u Ciebie. Teraz juz nic nie czytaj i nie mysl. co ma byc to bedzie. psychika tu duzo robi.

Gość a dlaczego
dzieki zoabczymy z tym wiesiolkiem :))))))))))))))))) dzis podzialamy, ale nie nastawiam sie na ciaze bardzije mnie mARTWI TO ZE NIE WYCZUWAM JAKOS TEJ OWU

Gość obstawialabym
wiesiolek pomoze Ci na sluz i bedziesz wiedziec kiedy mniej wiecej zbliza sie owulacja. a nie masz w tym dninu wiekszej ochoty na sex?

Gość a dlaczego
MIALAM W 10 DC OCHOTĘ NA SEKS ;) ALE GENERALNIE NIE OBSERWUJE TEGO.