Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bol serca

Czy to juz napewno ciaza?

Polecane posty

Gość bol serca

Przedwczoraj powinnam dostac @. Wczoraj delikatne plamienie i to wszystko. Dzis zrobilam test i tak po dluzszej chwili pojawila sie taka bladziutka kreseczka, ze nie wiem nawet czy tam byla... Czy sa jeszcze szanse, ze nie jestem w ciazy....?

Gość scampi
powtorz test jutro rano

Gość dgbgb
a zrobilas z 1 porannego moczu ten test?

Gość bol serca
Nie bo co chwile biegam do toalety.... Do jutra rana to ja zwariuje....

Gość dgbgb
wydaje mi się ze mozesz byc w ciazy. idz kup jeszcze jeden test tylko z innej firmy

mozesz tez isc na badanie krwi jesli nie chcesz czekac do jutra. albo sprobuj inny test bardziej czuly moze. nie pij za duzo to ''zagescisz'' hormon w moczu.

Mi się wydaje, że to może być ciąża. Mi przy pierwszym teście nie wyszło nic. Przy drugim jakiś cień cienia, ale dopiero po dwóch godzinach. Wcześniej nie było nic. A następne już pozytywne i wszystkie były robione po spodziewanej miesiączce.

Gość bol serca
Zrobilam drugi test i nic, tylko jedna krecha. A na tym pierwszym teraz jak patrze tez nawet cienia nie ma. Mialam dosc stresow ostatnio, troche bylo wyjadzow wiec i zmeczenie doszlo.... Moze to byc przyczyna opoznienia miesiaczki?

Gość bol serca
pomoze ktos?

Dzisiaj i tak nic więcej nie zdziałasz. Musisz poczekać do jutra rana. Ja przy pierwszej ciąży 4 dni po spodziewanej miesiączce miałam test negatywny dopiero musiały minąć następne 3 dni zanim zobaczyłam 2 kreski tak więc u każdego jest inaczej. A tak w ogóle to dlaczego tak się denerwujesz? Nie chcesz tego dziecka?

Gość bol serca
Nie spodziewalam sie tej ciazy... dlatego sie tak denerwuje...

Wiem, że każdy chciałby sobie wszystko zaplanować od a do z ale czasami się nie da. Nie denerwuj się bo może się okazać, że nawet jak jesteś w ciąży to będzie to najwspanialszy okres w twoim życiu.