Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam sobie

Ludzie czemu wy nie BIEGACIE?????

Polecane posty

Gość gość
Nie biegam, bo tego nie lubię. Za to chodzę na fitness i to mi też dobrze robi na psychikę - po piątkowych zajęciach zawsze mam mega powera i energię do imprezowania do białego rana :D Ostatnio z kumpelą zauważyłyśmy tę prawidłowość - najlepsze imprezy zawsze po fitnessie :D

Gość gość
"najlepsze imprezy zawsze po fitnessie" hehe, dlatego ja ostatnio poszłam piechotą do marketu po piwo zamiast się przejechać mpkiem.

nie biegam, bo sobie tańczę i pływam w zamian:-P a bieganie jest niefajne na kolana i za bardzo męczy, poza tym trzeba się ubrać odpowiednio do pogody, psy za mną szczekają - bez sensu;)

Gość gość
nie biegam bo się boję że sprowokuję gwałciciela :(

Gość gość
Nie biegam, bo szybkość zostawia taką swoistą dziurę w powietrzu w którą popędzi piorun kulisty, gdyby się akurat koło mnie pojawił :(

Gość gość
Aha! I jeszcze nie biegam, bo mieszkam w centrum Krakowa - nie chce mi się ruszyć nigdzie dalej, a bieganie w centrum, kiedy niemal codziennie są przekroczone wszelkie normy jeśli chodzi o jakość powietrza wydaje mi się bardziej szkodliwe, niż siedzenie na kanapie :p Podobno przy takim powietrzu, jakie jest u nas, to nawet nie ma znaczenia, czy ktoś pali fajki, czy nie - wszyscy równo mamy płuca syfem zawalone... To ja - ta od imprez :D

Gość gość
Nie biegam bo później bolą mnie piszczele.Niestety