Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam sobie

BIEGANIE idealne na DEPRESJĘ, PRZYGNĘBIENIE I STRES

Polecane posty

Gość biegam sobie

Założyłam już jeden temat o tej tematyce ale chciałam jeszcze zachęcić osoby chore na depresję, zestresowane, rpzyngebione do systenmatycznego biegania. Sama jeszcze neidawano byłam strasznie rpzygnebuiona i to trwało misiąceami. Zmusiłam sie do biegania i dziś musze powiedzieć ze czuje sie niesamowicie. Stres minoł, przygnebienie zastapił usmiech na twarzy. Czuje sie swietnie!!:-) Biegam systematycznie 2-3 razy w tygodniu i serdecznie polecam wszytskim chorym i przygnebionym. Warto sie na poczatku zmusić...pozniej już wchodzi to w nawym i nie mozna sie doczekać wieczoru :-) tzn ja akurat biegam wieczorami:)

Gość fddfsfghfddfhdffdh
Nie bez powodu są takie przysłowia: "W zdrowym ciele zdrowy duch >> Sport to zdrowie". Ostatniej zimy miałem depresche niesamowitą wiosna nadeszła nic nie mijało... To był bunt organizmu. Wszycy jesteśmy z tej samej gliny. Sport uwolnił mnie od zmartwień:).

Gość biegam sobie
Dokładnie tak. Ale wiesz mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę. Ja tez do niedawana nie wiedziałam jaka w sporcie jest niesamowita siła. Ludzie chorzy na depresje i przygnebienie powinni spróbować bo nie wystarczy faszerowac sie latami lekami, trzeba tez cos robić, pomóc sobie.

Gość biegam sobie
hłehłe brzuszki tez dobre ale sprobuj biegania. Bieganie jednak najlepiej moim zdaniem wpływa na samopoczucie.Wczesniej jezdziłam na rowerze ale to za mało. Nie ma to jak wypocić się na maxa:-)

Gość biegam sobie
dzis wieczorem też ide biegac , już sie doczekac nie mogę:-P