Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magula01

Co na ból jajnikow pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość magula01

do Gina się umówiłam ale dopiero za tydzień mam wizytę.

Gość magula01
aha jasne

Gość takie prawdełłe
Na ból jajników najlepszy jest masaż dorodnym 25cm buzdyganem wsadzonym w pochwę aż po sam cOOle :classic_cool:🖐️

Gość magula01
Wy się nabijacie a mnie naprawdę bolą jajniki. Więc wsadźcie sobie gdzieś wasze bzdurne komentarze.

Gość wert6789iokj
ciepła kąpiel albo okłady na brzuch ciepłe

Gość wert6789iokj
no i przeciwbólowy tez mozesz zazyc

Gość magula01
Dzięki w końcu ktoś normalny.

Gość no-spa lub paracetamoj
ciepła kąpiel,termofor i pod koc ....mnie pomaga

Gość rrrrrrr
kup sobie w aptece fitolizyne, wydus troche na lyzeczke, ma taki mietowy smak, dziala odrazu

Gość no-spa lub paracetamol
" paracetamol" miało być :O

jesli ból jest az tak uciązliwy to powinnas udac się do lekarza od razu, dzisiaj...! W każdym duzym miescie znajdziesz gabinet, gdzie przyjmą Cię "z ulicy". Niech zrobią Ci usg, jak top nic mega powaznego to sobie poczekasz na wizytę u swojego gina a jak cos niebezpiecznego to od razu zaczniesz leczenie. Zdarzało Ci sie już cos takiego?

Gość ginekolok przez k
popieram wypowiedź, że 25cm dobry buchaj, dobrze pracujący !, rozwiązałby sprawe.

" magula01 Wy się nabijacie a mnie naprawdę bolą jajniki. Więc wsadźcie sobie gdzieś wasze bzdurne komentarze." Ja napisałem prawdę:P.Tylko nie mogę zagwarantować ze prędko podizała:O.Jeżeli to jest przez jakieś złogi to najlepsza jest conajmniej miesięczna głodówka:classic_cool:. " wert6789iokj no i przeciwbólowy tez mozesz zazyc 10:40 [zgłoś do usunięcia] magula01 Dzięki w końcu ktoś normalny." Nie masz się co cieszyć:P.Od tyc h tzwe. środków przeciwbólowych może za to boleć wątroba:P.Czy jesteś tak zacofana że nie dociera co to są nastepstwa uboczne:P.Często nawet grożą kalectwem lub śmiercią:O.

"no-spa lub paracetamol " paracetamol" miało być " Własnie to gówno niszczy wątrobę:P.To juz lepiej mieć zniszczomne jajniki niż wątrobę:P. "Asilma jesli ból jest az tak uciązliwy to powinnas udac się do lekarza od razu, dzisiaj...! W każdym duzym miescie znajdziesz gabinet, gdzie przyjmą Cię "z ulicy". Niech zrobią Ci usg, jak top nic mega powaznego to sobie poczekasz na wizytę u swojego gina a jak cos niebezpiecznego to od razu zaczniesz leczenie. Zdarzało Ci sie już cos takiego? " Ja kiedyś się udałem i efekt był taki że wygnał mnie z gabinetu.Więc zastanów się co piszesz:P.

Ja wiem co piszę. Ty się zastanów co tu robisz. Nie odpisuj i tak tu nie zajrzę.