Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkaaaaaaa

czy jest tu ktoś, kto schudł 2kg w dwa dni???

Polecane posty

tak, jak w temacie szukam kogoś, komu udało się schudnąć w 2dni 2kg albo i więcej. Nie uznaje głodówek, ani prawienia morałów że to nie zdrowe i że to, co uda mi się schudnąć to woda (bo już o tym wiem), chce po prostu poprawić sobie samopoczucie, chce po tych 2 dniach stanąć na wage i być szczęśliwa (choć przez chwile) Jeżeli jest ktoś taki, prosze o wskazówki

Gość cel53kg
tak ja straciłam prawie 2kg w dwa dni - jestem na diecie 500kalorii

Gość ja i to szybciej
byłam 3 tygodnie temu w Turcji i dopadła mnie tzw zemsta sułatana Siedziałam godzinami na kiblu rzygając do umywalki i w ciągu 24 godzin byłam lżejsza o równe 3 kg nie polecam jednak...

Gość cel53kg
pewnie to woda chociaz nie mam pewnosci bo w sumie w 6 dni zeszlam z 61.5kg do 57.6 kg czyli 3.9kg ..czuje sie mniejsza o rozmiar i taka lekka jakby zeszlo ze mnie z 10 kg.Ciekawe ile z poczatku diety sie traci wody i ile wazy,ktos wie?

Gość tralitralalalala
na głodówce traci sie 1kg dziennie ja na 500kcal tracilam jakies 0,3-0,4kg, ale waga wyjsciowa 60....

Gość tralitralalalala
moim zdaniem jak robisz taka głodową diete, to pierwsze 3-4kg to bedzie woda.... przynajmniej ja tak miałam. a jak zaczniesz od raxu np. 1300kcal to prawie nie stracisz wody tylko tluszcz wlasnie

Gość ****************** ebrvfwabs
Schudłam 1,5 kg w dzień, jedząc serek wiejski, zupkę chińską i batonika.

Gość tralitralalalala
haha, ja kiedys miałam cięzkie zatrucie połączone ze skrętem kiszek - efekt - 7kg w 1 wieczór :P ale tez nie polecam - sama niewiele z tego pamietam, ale rodzina, ktora mnie widziała, mówi, że wygladalam jak zywy trup i bylo mi widac przez skóre wszystko co pod spodem....

Gość cel53kg
woda czy nie woda czuje sie o niebo lepiej zobaczymy co bedzie dalej czy uda mi sie schudnac do 53kg

Gość ja i to szybciej
macie rację z ta wodą Ja po straceniu tych 3 kg (wczesniej nie mogłam ani jeść ani nawet pić) kolejnego dnia jak torsje ustały, zaczełam się nawadniać: piłam tylko wodę + torebki z elektrolitami i po 2 dniach 3 stracone kilogramy wróciły mimo ze prawie nie jadłam bo czułam sie dalej źle Tak wiec jak stracicie wodę to najlepiej byłoby jeszcze nie pić, żeby utrzymać efekt... Jedyne co mi zostało to bardziej płaski brzuch, ale jeśłi nie jałam to nic dziwnego

Gość Kot Marian
Jest możliwe i nawet nie trudne Każdy bokser to potrafi - zbić wagę za pomocą skakanki , pijąc napoje hipotoniczne. Taka ciekawostka Dyrygent podczas koncertu traci średnio 4 kg

waże 60kg, mam taki plan żeby przez cały dzień jeść tylko kapuste (podobno kapusta odchudza i odmładza) i pić wode, a następnego dnia zastosować 500kcal, jak myślicie uda mi sie pozbyć te 2,3 kilo? Najbardziej bym chciała stracić 2,3 cm w obwodzie

Gość ja i to szybciej
szczerze wątpie nawet jesli ci sie to uda to tylko na kilka godzin od rana, wieczorem bedzie po efekcie

Gość tralitralalalala
jesli Ci chodzi o chwilowy efekt, niewazne co potem ,to sie uda z ta kapusta to prawda, ale ja slyszalam, ze to musi byc kiszona

Gość sdfsdfsdfsd
jak sie denerwuje mocno to chudne w mgnieniu oka niezaleznie ile bym wtedy zjadla

no tak, nerwy robią swoje, nie wiem mimo wszystko spróbuje na tej kapuście (świeżej, bo nie mam kiszonej), a potem to 500kcal, do tego dołącze ćwiczenia i masaże, zobaczymy czy będą jakieś efekty. Licze na to ze będą;)

Ale czemu akurat wyznaczyłaś sobie dwa dni na to? Ktoś Ci przepowiedział, że za trzy dni umrzesz or sth? Czemu akurat dwa a nie na przykład cztery albo tydzień?

bo za dwa dni mam bardzo ważne spotkanie, nie chodzi mi o to żeby było widać że schudłam, chce rano stanąć na wage i mieć dobry humor, chce sie poczuć trochę szczuplejsza

Najprościej się konkretnie wypróżnić (być może potrzebne będą medykamenty) i mało jeść. 2kg na krótko to nic trudnego. Tyle, że oczywiście potem to wróci.

ale dlaczego od razu że wróci, wcale nie musi wracać, potem zaczne mniej jeść, ogranicze słodycze, postaram się aby jeść więcej warzyw i owoców i może waga dalej będzie spadać, przecież po tej 2-dniowej kuracji nie rzuce sie od razu na jedzenie, nawet było by mi szkoda..

no właśnie, w niedziele mam urodziny mojej znajomej, będą tam też inni moi z znajomi z którymi nie widziałam się przez długi okres czasu. Nie chodzi mi o to żeby schudnąć 2kg, tylko żeby pozbyć się 3,4cm w obwodzie (najbardziej zależy mi na udach i pośladkach). Mam takie super jeansy, które za bardzo mnie opinają (a są super i świetnie się w nich czuje - to moje ulubione), musze sie pozbyć tych cm bo już mam gotową kreację i na pewno z niej nie zrezygnuje (wyglądam w niej naprawde super- tylko te jeansy są za bardzo obcisłe). Proszę, rzućcie jakiś pomysł, co mam robić? co jeść? jak ćwiczyć? Czy komuś się udało tyle stracić w obwodzie? Nawet te 2cm by mnie ucieszyły. Prosze, poradzcie coś...

o hej rose1110, przynajmniej znalazł się ktoś jeden, kto tak samo jak ja chce schudnąć w 2dni, tylko ty masz chyba gorzej bo aż 3,4cm do stracenia. JA chce schudnąć do soboty, bo jak już pisałam mam bardzo ważne spotkanie. Dziś przez cały dzień jadłam tylko kapuste a jutro zamierzam być na 500kcal(też już pisałam), na razie nie sprawdzałam czy mi coś ubyło z wagi lub w obwodzie, zrobie to w sobote. Wiem, co teraz czujesz, jesteś nawet w gorszej sytuacji, musisz czekać aż się ktoś odezwie, bo ja niestety się na ty nie znam, może akurat jest tu ktoś, komu udało się pozbyć aż3,4cm w dwa dni