Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasaklasa

kobieta z klasą

Polecane posty

Gość klasaklasa

Jak waszym zdaniem powinna wyglada kobieta z klasą? Jaka powinna być, jak się zachowywać? ;) Zapraszam do dyskusji!

Gość rote malve
klasę albo się ma albo nie. Można wyglądać z klasą nawet w jeansach i trampkach a czasem nawet najlepsza garsonka i szpilki nie sprawią, że kobieta będzie miała klasę.

Gość nieLubiePodszywaczy
inteligentna,sympatyczna, tolerancyjna

Gość deska do prasowania 34
powinna mieć ładną, prostą postawę, być zadbana i dobrze ubrana (niekoniecznie drogo, tylko gustownie i adekwatnie do okazji), nie przeklinać, mieć dużo mądrego do powiedzenia, być ciekawą świata i ludzi osobą, wzbudzać szacunek i podziw, mieć swego rodzaju aurę i roztaczać energię luksusu wokół siebie

Gość romekatomekibolek
wyrozumiała, inteligenta, pewna siebie, ale przede wszystkim skromna i odpowiedzialna! Ja wyobrażam sobie dość szczupłą, klasycznie ubraną, elegancką, nie zbyt mocno wymalowaną kobietę, z kasztanowymi krótkimi włosami.

Gość chamowac emocje
na 1 miejscu a potem ja powyżej

Gość romekatomekibolek
czy trampki i jeansy przypadkiem nie deklasują wymienionej wyżej "kobiety z klasą" do "kobiety bez klasy". KLASA jak sama nazwa wskazuje to szyk, swego rodzaju elegancja, gracja, powab. Trampki zamiast dodac kobiecie klasy, dodają pewnego "sportowego" lub też "młodzieńczego" uroku.

Gość romekatomekibolek
myśle też że klasę mozna nabyć z wiekiem. kiedy budzi się w kobietach dojrzałość, zmieniają się poglądy, maniery. kiedy bawałniany podkoszulek i różowa krótka spódniczka zamieniają się w klasyczną "małą czarną", spod której nie wystaje nawet najmniejszy kawałek uda, kiedy obie piersi są idealnie schowane, nie wysatwiane na widok publiczny. Kobiety z klasą sa dojrzałe. Najcześciej są to Panie po 30stce niestety.

Gość romekatomekibolek
ale prawdą jest, że klasą można miec lub nie. nie wystarczą odpowiednie ubrania. trzeba mieć jeszcze 'to coś' w sobie. świadomość poczucia własnej wartosci. sposób bycia.

Gość klasaklasa
dokładnie też jestem takiego zdania ;) ktoś kiedys powiedział mi, że kobiety z klasą nie tańczą, nie wychodzą na parkiet na imprezach. co o tym sądzicie?

Gość oto czego nie należy robić
Nie srać i nie pierdzieć.

Gość romekatomekibolek
przykre, że ktoś coś takiego w ogole powiedział. tANIEC TO DOBRY SPOSÓB WYRAZANIA SWOICH EMOCJI. dlaczego kobiety z klasą miałyby sobie tego zabraniać? może TEN KTOŚ miał na mysli tani taniec erotyczny na rurze? ;>

Gość klasaklasa
lezec i ladnie pachniec...

Gość surukuku
nie m a kobiet z klasą

Gość Ruda z Wyboru :)
wg mnie kobieta z klasą nie jest zdefiniowana przez to, czy nosi jeansy czy nie. Chodzi o postawę, o to, jak siada (ładnie, po damsku), jak chodzi (ani po męsku, ani kołysząc się jak kaczka, ani przesadnie kołysząc biodrami. Tak ładnie, płynnie, prosto i z gracją), jak mówi i jak sie zachowuje :) Czy nawet to jak wysiada z samochodu (zgrabnie, sprawnie, bez rozłączania nóg). Tylko tu się przydaje gentleman który otworzy drzwi i poda rękę, a tacy już nie istnieją.

Gość Ruda z Wyboru :)
dla mnie kobieta z klasą to kobieta, która zachowuje się jak dama - w DOBRYM tego słowa znaczeniu, bez arogancji.

Gość surukuku
reliigijne kobiety to gówna scierwa szmaty zera i szkodniki

Gość surukuku
dlugo zyje anie znam zaadnej baby z klasa