Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marce l

czy powiedzieć kumplowi, że dziewczyna z którą się spotyka jest puszczalska?

Polecane posty

Gość marce l

mój kolega niedawno znalazł pracę i przeprowadził się do mojego m iasta, wynajmuje ze mną mieszkanie i zaczął spotykać się z dziewczyną którą każdy zna od tej strony, że wystarczy że się przedstawi i już wskakuje kolesiom do łóżka (i nie tylko) sam kiedyś byłem świadkiem jej wybryków w krzakach na jednym z ognisk, wg moja znajoma była z nią kiedyś na wakacjach to mówiłą że w jedną noc zaliczyła 3 kolesi... to małe miasto i wszystko każdy o każdym wie jaka jest ale wydaje mi się że on nie. Spotykają się i on się stara o nią na maxa a wczoraj widziałem ją w jednym z lokali w towarzystwie innego faceta. nie wiem czy powinienem z nim pogadać, czy lepiej się nie wtrącać

czasami ludzie się zmieniają :)

Gość niedobrze_mi
Lepiej nie. Dawno temu miałam podobna sytuację - uświadomiłam kumpla co wyprawia jego panna. Efekt? Nie przeszkodziło im to w byciu razem, a ja wyszłam na wredną zdzirę.

Gość coś o tym wiem i powiem ci że
powiedz mu. Nie wiadomo czy będzie chciał się w to pakować potem może mieć do ciebie żal że wiedziałeś a nie powiedziałeś. ja kiedyś byłem barmanem i przychodziła do nas prostytutka która mi się zwierzała. robiła to dla syna i nie chciała ale musiała, zaczęliśmy gadać, potem pisać, potem się spotykać... potem się w niej zakochałem, ja miałem 23 lata a ona 30, przespałem się z nią i czułem się kurwa tragicznie. Żałowałem ale nie chciałem wyjść na idiotę który się wycofuje spotykaliśmy się jeszcze trochę aż poznałem normalną dziewczynę... ona mi wybaczyła i jesteśmy już po ślubie, mamy syna od tamtej pory minęło 5 lat a ja dalej czuję się z tym źle dlatego powiedz mu niech się zastanowi czy warto wg

Gość zapytaj go .............
teoretycznie czy jakby mial taka laske to chcialby wiedziec czy nie i jak tak: to mu powiedz

Gość marce l
chyba mu to jakoś delikatnie powiem :o szukałem innych chętnych bo mamy wielu wspólnych znajomych ale nikt nie chce podjąć się zadania z przyczyn takich, że oni i tak będą razem a osoba która się wtrąci zostanie wrogiem. tylko że jak go znam to raczej by mu to przeszkadzało

teoria a praktyka to dwie różne sprawy w teorii owszem - kumpel, wiec powinno sie powiedzieć, w praktyce wygląda to tak, że pewnie jest zakochany, zaślepiony i to Ty będziesz tym złym, a nie ona ... Póki sam sie nie zorientuje i nie przekona (a prędzej czy później tak będzie), nie uszczęśliwiaj go na siłę

Gość niedobrze_mi
A może panna się zmieni? NIe bierzecie tego pod uwagę? W tym wypadku powiedzenie my byłoby zbyt pochopnym działaniem. Uważam, że nie powinieneś sie wtrącać, ale zrobisz co chcesz.

Gość do NB
tu na zmiany za pozno, szmata zawsze bedzie szmata