Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak dziewczynyw

Niepokojące przezwisko

Polecane posty

Gość Chłopak dziewczynyw

Ostatnio dowiedzialem się, że moja dziewczyna ma przezwisko Odbyciara, co mnie zaniepokoiło, nie wiem co mam z tym fantem zrobić, ona nie wie, że posiadam taką wiedzę. Jak ją podpytać o co z tym chodzi?

Skoro dowiedziałeś się o takim przezwisku to pewnie od kogoś... trzeba było zapytać się tej osoby czemu na Nią tak mówią... poza tym to w końcu Twoje dziewczyna i od razu Jej powienieneś o tym powiedzieć... może Ona sama nie wie że tak mówią ? zapytaj jej się o to !

Gość Chłopak dziewczynyw
Usłyszałem od znajomego ale on też nie wie dlaczego ma taka ksywe. Ostrzegł mnie po prostu.

Jeśli to jest prawda co piszesz to naprawę dobry chłopak z Ciebie wiesz??od razu pierwsze co powinieneś zrobić to powiedzieć o tym swojej dziewczynie... może ktoś puścil jakąś plote na jej temat i nawet sama nic nie wie... zastanów się...

Gość Chłopak dziewczynyw
Gorzej jak się puszcza o czym nie wiem i zacznie mydlić oczy. Wolałbym nie pytać wprost tylko ją wybadać.

Gość xxxxxxxankaaaaaaxxxxx
moze kiedys cos palnela glupiego i przypieli jej taka ksywe? wiesz... powodow moze byc mnostwo. Chyba nie sadzisz, ze mowia tak bo daje w tylek?

Gość Chłopak dziewczynyw
Mówiąc szczerze tego własnie się obawiam, albo tak mówią na nią bo się pieprzy. Kurwa z kim ja się prowadzam :(

Gość Chłopak dziewczynyw
Strasznie zabawne

Gość Chłopak dziewczynyw
Jest fajna, podoba mi sie, ale te przezwisko wszystkiemu przeczy

Gość muliki
ale lepsza odbyciara niz kutasnica

Gość xxxxxxxankaaaaaaxxxxx
dlugo jestescie razem?

Gość Chłopak dziewczynyw
7 miesiecy

Gość detektyw odbytowy
Hmm... Pamiętacie Włatcuf much w jednym odcinku Anusiak zostaje nazwany Odbyciakiem, bo anus po angielsku to odbyt. Czy ta twoja dziewczyna to przypadkiem nie Anka, Anusia? Hę?

Gość Chłopak dziewczynyw
NIe nazywa sie Ania, Anka. Nie powiem, poszla ze mna do lozka juz na pierwszej randce, a potem jakos tak sobie spasowalismy, jednak o zdrade bym jej nei podejrzewal

Gość PrzebijaczBłonDziewiczych
Tylko nie mów, że na pierwszej randce, też robiłeś z nią to odbytniczo? skoro tak, to faktycznie jest ona Odbyciara. A w ciągu tych 7 miesięcy kochałeś się już z nią analnie? skoro jeszcze nie? to oznacza, że przezwisko jest nie trafione lub ona dobrze się maskuje :)

Gość Chłopak dziewczynyw
Co z tego, jak idziemy ulicą to wymienia spojrzenia do innych mezczyzn, kreci pupa jak sie wypina i wcale nei do mnie. Szkoda, ze wczesniej na to uwagi nei zwracalem