Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsker85

Lubię starsze babki

Polecane posty

Odkąd zacząłem się interesować zawsze pociągały mnie starsze kobiety, mój pierwszy raz był gdy miałem 18 lat ona miała 30, następna partnerka miała 27 a ja miałem 20, gdy miałem 21 ona miała 45, kolejna miała 32 a ja 23. Teraz mam 26 i szukam 50 latki czy to jest dziwne?

Gość ile wiecie tyle zjecie
nie to nie jest normalne. poszukaj sobie stałej partnerki, która nie mogłaby być Twoją babcią ;)

Gość Fafinette
załatw sobie robotę w domu spokojnej starości- będziesz miał raj na ziemi :D🖐️

tak, babcia podłączona do tlenu będzie dla niego odpowiednia :D inna z holterem zostanie kochanką 🌻

Gość o ja nie moge
Geriatria to 80 do 100 lat a 50 wcale nie starosc

Gość Linka co ty pleciesz
wiesz co to jest holter chociaż? ja mam 22 lata i miałam kilka razy zakładany, więc nie ciesz sie na zapas, bo nie wiesz co Ci zgotuje los w najbliższym czasie.

Teraz mam 26 i szukam 50 latki czy to jest dziwne? nie jestes dziwny, jestes oryginalny :classic_cool:

spodziewam się, że mi założą kiedyś, ponieważ w mojej rodzinie są problemy zdrowotne związane z układem krwionośnym :classic_cool:

Gość a co ztego
ja mam 50 lat i śmigam jak trzydziestka zreszta tak sie czuję. zapatrzone jesteście na swoje zapracowane na wsi, spalone przez słońce swoje matki to sie wam wydaje, że są stare. CZAS BIEGNIE NIEIUBŁAGALNIE I Was taki wiek dopadnie baaaaaaaaaaardzo szybko. Wiem to po sobie, mnie też w wieku 20-tu lat wydawało sie, że sie nigdy nie zestarzeje, że mnie to nie dotyczy. Tak też będzie z Wami zobaczycie:)

Stałej partnerki szukać nie mam zamiaru, póki co oczywiście. A wiek 50 lat uważam że nie oznacza starości

a co ztego ja mam 50 lat i śmigam jak trzydziestka zreszta tak sie czuję. zapatrzone jesteście na swoje zapracowane na wsi, spalone przez słońce swoje matki to sie wam wydaje, że są stare. CZAS BIEGNIE NIEIUBŁAGALNIE I Was taki wiek dopadnie baaaaaaaaaaardzo szybko. Wiem to po sobie, mnie też w wieku 20-tu lat wydawało sie, że sie nigdy nie zestarzeje, że mnie to nie dotyczy. Tak też będzie z Wami zobaczycie zapewne nie bedę pisac na temacie faceta w wieku mojego syna :classic_cool:🖐️

Gość a co ztego
a jednak napisałaś :D

Gość nic szczegolnego
a co Cię w nich tak pociąga? mi zawsze mówili 20lat myślę "boże jaki stary" gdy miałam 15 teraz mam 26 i obraża mnie kiedy kuzynka mówi stary 30lat.....sama ma 24 mam znajome w wieku 40 i chciała bym wyglądać jak one pozazdrościć babkom ktoe trafią sobie na młodszego;)

Gość a co ztego
zreszta czy ja wyskakuję z oferta, że mam ochote na młodszego ? Ja tylko napisałam co sądze o wieku 50-tki.

a czy to jest jakiś temat tabu że dojrzałe kobiety nie przyznają się do zainteresowania młodszymi??

a co ztego a jednak napisałaś do twojego "złotego" wieku mam jeszcze hekatry :classic_cool:🖐️

Gość nic szczegolnego
ja niestety lubię i to od dawna :(

[zgłoś do usunięcia] Elsker85 a czy to jest jakiś temat tabu że dojrzałe kobiety nie przyznają się do zainteresowania młodszymi?? Nie generalizuj :classic_cool:

Gość a co ztego
v34 a może metry ? bo skad kto wie ile lat mu pisane ?, nie zrozum mnie źle, bo nie zyczę nikomu źle, ale takie jest życie - a to że autorowi takie sie podobaja to zaraz sieje zgorszenie?, może to lepiej że interesuje się starszymi od niego ,jak miałby to robić np ze zwierzętami lub był nekrofilem czy jeszcze kimś tam innym. Pozdrawiam i uciekam

a co ztego v34 a może metry ? bo skad kto wie ile lat mu pisane ?, nie zrozum mnie źle, bo nie zyczę nikomu źle, ale takie jest życie - a to że autorowi takie sie podobaja to zaraz sieje zgorszenie?, może to lepiej że interesuje się starszymi od niego ,jak miałby to robić np ze zwierzętami lub był nekrofilem czy jeszcze kimś tam innym. Pozdrawiam i uciekam kwestia jest tego w jakim celu sie nimi interesuję?? bo msle ze w celu inteligentnych rozmów o teatrze sztuce i dawnych dobrych czasach to raczej nie :P

Kobiety medzy 40-55 lat sa njbardziej atrakcyjne i nie ma co sie dziwic tobie ze gustujesz w starszych ,jak wino im starsze tym lepsze.Pozdrawiam prawdziwe Kobiety

Jeśli ktoś uważa że chodzi mi tylko o seks to jest w błędzie, romans nie ogranicza się tylko do łóżka, z każdą osobą można fajnie porozmawiać nie ważne ile ma lat, mnie starsze kobiety pociągają swoją fizycznością ( nie mylić z seksem)

Elsker85 ---> błyśnij elokwencją i intelektem to moze zmienie zdanie, póki co przczaiłes sie wyłowic desperatkę na seksik:classic_cool:🖐️

To chyba faceci co najwyżej mogą być desperatami, kobiety mogą spać spokojnie, jeśli zachce im się seksu wystarczy że mrugną oczkiem i każdy facet jest jej. To my musimy walczyć o wasze względy, robić z siebie idiotów, ryzykując życiem żebyście chociaż spojrzały na nas:P

Gość to nie jest normalne
i kobieta w wieku 50 lat nie powinna być dla Cebie obiektem zainteresowań seksualnych. Jedynie do rozmowy, pójścia do teatru, ale seks to z rówieśniczką, ewentualnie kilka, no tak do 8-10 lat różnicy. Większa różnica to już odchył. Widać brakowało Ci w życiu i matki i babki i stąd ta potrzeba bliskości z duuuużooo starszymi paniami.

no normalnie czułem że ktoś powie że brakowało mi matki, duuuuupa wcale mi jej nie brakowało, miałem super dzieciństwo

Gość sdfg
ja mam 50 On 36

oj przecież wiek nie gra roli jeśli dwoje tego chce.. ważne że pełnoletni :D