Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrpawel

Seks po porodzie naturalnym - jak to jest?

Polecane posty

Kiedyz zaczęliście? Było tak jak przed porodem, a może gorzej/lepiej - na czym polegała różnica?

Moją żonę dobrze pozszywali i nie było różnicy :P

Szczerze mówiąc nie pamiętam, w tym czasie miałem co innego na głowie :D Ale wydaje mi się, że nie więcej niż półtora miesiąca

Gość po pologu loto jak fyrlok w
gorku:D

Gość jak bedzie problem to pojdzie
do chirurga plastyka i poprawi wszystko jak trzeba nie martw sie a nawet moze byc wtedy jeszcze ciasniejsza

no na pewno to wszystko trochę trwa, sama kobieta musi poczuć, że już może uprawiac seks i nie czuje żadnego dyskomfortu ani nic ją nie boli ale wystarczy spytać lekarza ginekologa, on na pewno mniej więcej jest w stanie określić bezpieczny czas.

Gość nenene..
Ale pieprzycie goście. Po porodzie naturalnym samo zszycie krocza nic nie daje, chodzi o rozciagniecie pochwy, a nie o samo wejście do niej. Po kilku dzieciach zawsze jest luźniejsza niz przed, jakby nie zszywali, ponad miesiąc

Chyba "po kilkorgu dzieciach"... Szczerze mówiąc jak się ma dziecko to się głównie myśli, żeby się wyspać. Seks jakby trochę schodzi na drugi plan. I dlatego nawet jak "coś się tam zmieniło" to niczego nie zauważyłem. No, chyba że kobieta przed porodem była wyjątkowo ciasna, ale tego z autopsji to już nie znam.

Gość Znowu ten temat.
Słcham, słucham, słucham. Żona w 3 miesiąu. Muszę się przygtować na to czego się spodziewać i po jakim czasie. Oczywiśie jak tylko się wyśpi.

Gość jestem nazywam się
kutas lata po piczce jak Żyd po pustym sklepie.

Znowu ten temat. Słcham, słucham, słucham. Żona w 3 miesiąu. Muszę się przygtować na to czego się spodziewać i po jakim czasie. Oczywiśie jak tylko się wyśpi. To jej załatw cesarke, to na nic sie nie bedziesz musiał " przygotowywac" :O

Eeeee, to ja sie długo bałam wrócic do seksu, z pół roku. Trochę mnie zdemolowalo przy porodzie, ponad pół godziny cerowania bebechów. Cholera, nawet tampona sie balam założyć. Ale jak sie odważyłam wreszcie to sie okazało, że jestem znów jak dziewica :)

To jeszcze zależy jak dziecko jest duże, bo co innego urodzić 2 - 2,5 kg a co innego 4,5 ;) Ja wróciłam do seksu po 2 miesiącach, chociaz poród miałam leciutki :)

Gość sddgfsdsgsd
po porodzie jest ok, picza sie rozwala z wiekiem, jest potem jak taka duża meduza, luźna i flakowata

sddf, to nie picza sie z wiekiem rozwala, tylko pisior partnera sie kurczy i wiotczeje ;)

Gość kata frakt
Nie zmienia się nic poza psychika (hormonami) kobiety zatem wszystko zależy od tego jak będziesz reagował na te zmiany i czas po jakim żona zdecyduje się na powrót do zbliżeń.

nie ma roznicy . jest tak samo i nie wierz tu ze babki sa rozciagniete chuj wie jeden jak.... okolo 2 miesiecy po porodzie.

Gość Mnie pierwszy
raz po porodzie bolał, ale potem było już normalnie.