Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Czy gdybym proponował, że jestem gotów pracować w 2025 roku za 1500 zł na miesiąc, to zwiększy moje szanse na otrzymanie jakiejkolwiek pracy?

Polecane posty

2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

tak

A czy płacenie ponad dwa razy mniej niż płaca minimalna jest w ogóle możliwe?

No jacha. Nawet własne biuro dostaniesz.

Robota żadna. Tyle, co uzupełnisz brakujący papier toaletowy 😁

Nikt cię nie wydyma w odbyt tak jak bezrobotna kobietę albo nie wyśle do burdelu żebyś potem musiał skoczyć z wieżowca więc nie będzie tak źle 

1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał:

tak

Tylko, że na czarno pewnie?

I niektorzy ludzie w Polsce w 2025 roku tak malo zarabiaja?

Pewnie Ukraincy, albo jacys nielegalni imigranci?

Edytowano przez mideri

1 minutę temu, afekafe napisał:

No jacha. Nawet własne biuro dostaniesz.

Robota żadna. Tyle, co uzupełnisz brakujący papier toaletowy 😁

Jakie biuro? O czym ty mowisz?

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

Nikt cię nie wydyma w odbyt tak jak bezrobotna kobietę albo nie wyśle do burdelu żebyś potem musiał skoczyć z wieżowca więc nie będzie tak źle 

Kogo?

1 minutę temu, mideri napisał:

Kogo?

No bezrobotny facet jest w lepszej sytuacji i jeszcze może sobie pić dużo alkoholu i każdy będzie się litował i nie będzie musiał się bać że ktoś go uwięzi w burdelu albo nie złapie go alfons żeby robić mu dzieci i sprzedawać go klientom 

Edytowano przez Kaszalotte

3 minuty temu, mideri napisał:

A czy płacenie ponad dwa razy mniej niż płaca minimalna jest w ogóle możliwe?

Ja to widzę tak gdy szukasz etat to nie jest twój problem czy komuś się to opłaca on musi mieć biznes taki że mu się opłaca i jeśli nie jest w stanie ci zapłacić 3500-8000 to unikaj. Pracować dzisiaj za 1500 codziennie 8h się nie opłaca nic nie odłożyć nic nie inwestowac na giełdzie a siem męczyć codziennie tyle godzin. 

2 minuty temu, mideri napisał:

Tylko, że na czarno pewnie?

I niektorzy ludzie w Polsce w 2025 roku tak malo zarabiaja?

Pewnie Ukraincy, albo jacys nielegalni imigranci?

tak nielegalnie

myślę że Polki w małych miejscowościach

2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Po co pić dużo alkoholu? 

Żeby mieć zasiłki od państwa i nie pracować 

Kogo?

Bo np możesz działać na wlasnom reke i np myć kostke brukowej pod ciśnienie czy strzyc trawniki czy naprawy rtv czy malowac czy kuc tynki i nawet dziennie brać 1500

Biorąc etat godzisz się być pod skrzydlem za ochlapy ale jest 3500+ pewne 

3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Ja to widzę tak gdy szukasz etat to nie jest twój problem czy komuś się to opłaca on musi mieć biznes taki że mu się opłaca i jeśli nie jest w stanie ci zapłacić 3500 8000 to unikaj. Pracować dzisiaj za 1500 codziennie 8h się nie opłaca nic nie odłożyć nic nie inwestowac na giełdzie a siem męczyć codziennie tyle godzin. 

No, ale w oczach kobiet może się wtedy wygląda na bardziej pracowitego, męskiego, który przynajmniej robi co może, stara się, a nie tylko się poddaje?

Przed chwilą, mideri napisał:

No, ale w oczach kobiet może się wtedy wygląda na bardziej pracowitego, męskiego, który przynajmniej robi co może, stara się, a nie tylko się poddaje?

One majom to w dopie ja oszczędności 15lat ćwierć banki strata 90% z miłości jaja z żelaza że zaryzykowalem i majom mnie za smiecia gorszego od pijaka na budowie 

1 minutę temu, mideri napisał:

Pacz tylko na to jak ci wygodniej 

1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Bo np możesz działać na wlasnom reke i np myć kostke brukowej pod ciśnienie czy strzyc trawniki czy naprawy rtv czy malowac czy kuc tynki i nawet dziennie brać 1500

Biorąc etat godzisz się być pod skrzydlem za ochlapy ale jest 3500+ pewne 

1500 zł za dzień, to miesięcznie byłaby jakaś kosmiczna suma, 1500 x 20 dni pracujących = 30 tys miesięcznie - kosmos

Przed chwilą, mideri napisał:

1500 zł za dzień, to miesięcznie byłaby jakaś kosmiczna suma, 1500 x 20 dni pracujących = 30 tys miesięcznie - kosmos

Wcale nie kosmos typy i po 100tys robiom flipujac nieruchomości a tacy som że rąk sami nie ubrudzom i opróżnianie piwnicy zlecom tobie za 1500 

Szmelce też tylko wygląd doceniaja i do burdelu chcą wysylac nawet jak ktos pracował całe życie a te pany co sporo ponad przeciętna krajowa to juz widzą baby jak mięso co powinno im się nadstawiać jak tylko portfel pokaże 

Wszystko zależy w co kumatego się człowiek wkreci według mnie można mieć umiejętności warzywa biedronki a robić ogromnom kase kujac tynki codziennie 

Szmelce też tylko wygląd doceniaja i do burdelu chcą wysylac nawet jak ktos pracował całe życie a te pany co sporo ponad przeciętna krajowa to juz widzą baby jak mięso co powinno im się nadstawiać jak tylko portfel pokaże 

Tak u lachona walutom jest wygląd zewnętrzny i wiek oraz to jakie sexy się godzi 

1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Tak u lachona walutom jest wygląd zewnętrzny i wiek oraz to jakie sexy się godzi 

No facety to tylko przeszkoda do wolnego życia w szczęściu dobrze że nie trzeba mieć żadnego pasożyta do uprzykrzania ci życia fu kiedyś truli 

No facety to tylko przeszkoda do wolnego życia w szczęściu dobrze że nie trzeba mieć żadnego pasożyta do uprzykrzania ci życia fu kiedyś truli 

Stary już jestem kiedyś jeszcze interesów mnie po pasji się dobrac a obecnie to tylko problem bo byś siedziala i grała zamiast sprzątać i obladzac 

Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał:

Stary już jestem kiedyś jeszcze interesów mnie po pasji się dobrac a obecnie to tylko problem bo byś siedziala i grała zamiast sprzątać i obladzac 

a mam robotę też przy kompie to potem mi się nie chce aż tak siedzieć 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować