Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikirykiiiii

Jak najlepiej odchudzic NOGI ???

Polecane posty

Gość kikirykiiiii

Czesc, prosze o podpowiedzi, jak najszybciej i najpewniej odchudzic nogi ! Weliminowalam slodycze, pieczywo, zredukowalam owoce, jem,n mniej. Nie bede robic zadnej konkretnej diety. Przez pol roku chodzilam na fitness, przybylo mi masy miesniowej, ale obwod ud prawie nie drgnal. Chwilowo nie mam jak chodzic na silownie, bo pracuje calymi dniami. Dziewczyny, jakie sa Wasze sposoby na szczuplejsze nogi ?? Mam 177 cm i ok 76 kg... zeby wrocic do dawnej wagi musze pozbyc sie okolo 10 kg

Gość no pewnie ze tak
akurat od owocow to sie nie tyje bo maja malo kalorii . Zrezygnuj ze wszystkiego poza owocami . unikaj : winogrona , miesa, banany mozesz jesc jabłka truskawki gruszki

Gość kikirykiiiii
no coz, wiekszosc owocow ma duzo cukru, wiec jak najbardziej sie od nich tyje jaka Twoja rada na chudzse nogi?

Mi nogi się wyrzeżbiły dzięki jodze. Ciężko schudnąć z nóg jeśli masz taką budowę - też bym chciała zrzucić z 10 kg i też mam 177 :) wolałbym żeby nogi mi najbardziej schudły, ale na to chyba nie ma sposobu... I tak żywię się tylko zieleniną i stosunkowo dużo ćwiczę :/

Gość no pewnie ze tak
unikaj Brzoskiwn , orzechow , frytek , płatków owsianych, majoneziu jedz duzo wazyw : marchew , sałata, paparyka , pomidory , barszcz czerwony , krupnik schudniesz

Gość kikirykiiiii
unikaj Brzoskiwn , orzechow , frytek , płatków owsianych, majoneziu nie jem tego w ogole, no moze rczasami brzoskwinie lessi zawsze maialm o wiele chudsze nogi, problemy zaczely sie przy nowej pracy, gdzie non stop siedze przy biurku :-( :-(

Gość no pewnie ze tak
jedz duzo wazyw : marchew , sałata, paparyka , pomidory , barszcz czerwony , krupnik, zupa pomidorowa , unikaj drozdzowek , pizza , coca cola

Gość no pewnie ze tak
warzywa maja najmniej kalorii , mniej niz owoce . Ale najewiecej to pieczywo i mieso .

Gość kikirykiiiii
no pewnie ze tak Tobie juz podziekuej za rady

To może Ci po prostuy puchną od siedzenia? Ja w pracy trzymam nogi do góry :) a jeśli przytytłaś niedawno to powinno Ci pójść szybko - taki tłuszczyk co się jeszcze nie uleżał bardzo łatwo zgubić :) A dałaś sobie jakiś czas na shcudnięcie? Ja chciałam do końca wakacji dojechać do 55 kg... Ale już od jakiegoś czasu mam stałą wagę i nie wiem jak to zrobić żeby schudnąć :/

Gość kikirykiiiii
oj nie, juz dosyc dlugo tak mam, ale teraz top juz wygladam strasznie. nei podobam sie sama sobie. pewnie powinnam zaczac biegac... ale na to tez czasu i w sumie ochoty brakuje.. Wychodze o siodmej rano z dopmu, wracam o 19...

Gość kikirykiiiii
no wlasnie dziewczyny jakie cwiczenia mam robic ?

Polecam następujące ćw: - rowerek - nożyce (najlepiej poziome - przy okazji dobre na brzuch) - skakanie na skakance - pilates (rozciąga, napina mięśnie, ale nie powoduje ich zbytniego przyrostu)

Gość kikirykiiiii
takei bylyby najlepsze, niepowodujace przyrostu masy

Gość fdsfds
ja polecam bieganie , . Rower nic nie da od tego sie nie chudnie .

Gość fdsfds
ewentualnie jesli ktos nie lubi biegania to spacer przez godzine dziennie .

Gość fdsfds
biaganie i dieta w ten sposob mozna najszybciej schudnąc 10 kg .

Gość kikirykiiiii
to chyba bede musiala jakos sprobowac z tym bieganiem