Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vxzzxzxvxvxv

Strasznie żałuję, że nie mam rodzeństwa

Polecane posty

Gość vxzzxzxvxvxv

Czy ktoś jeszcze? Chciałabym mieć np starszego brata i siostrę. Tymczasem jestem jedynaczką, nigdy mi to nie przeszkadzało, aż do teraz. Mam znajomych, przyjaciół ale czuję się samotnie :( Jednak rodzina to rodzina. A tak w święta pusto...

Gość nic szczegolnego
to jeszcze nic ja nie mam rodzeństwa i jestem jedyną wnuczką............to dopiero!!!! każde święto banda dorosłych-teraz tio już inaczej ale z 10 lat do tyłu? koszmar i to nie tak że wszystko jest dla mnie

Gość vxzzxzxvxvxv
Haha :) Jak patrzęna rodzeństwo moich znajomych to im zazdroszczę. Jedna koleżanka ma siostrę w Stanach. Druga koleżanka ma dwie siostry, bardzo fajne dziewczyny, uwielbiam patrzeć jak ze sobą rozmawiają i się droczą :) Kolega ma brata, który jest muzykiem (djem) Mogłabym wymieniać

Gość wysokie ego praczki
tia...jak cholera żałuję że mam aż siedmioro rodzeństwa :(

Gość vxzzxzxvxvxv
Ja mam rodzeństwo cioteczne, ale widzimy jedynie się raz w roku Święta spędzam tylko z mamą Boję się samotności

Gość nic szczegolnego
mi tam najbardziej żal kiedy mój facet mówi "u siostry byłem" kurwa.............. a ja to nigdzie nie mogę :(

Ją mam siostre i powiem ci ze jednak jest wiecej +niz- posiadania rodzenstwa,jednak dziecko mam jedno i ciagle nie mogę się zdecydowac na drugie ewunia ,,powiemy sobie tak ":O

Gość vxzzxzxvxvxv
Tak naprawdę jedynym plusem (takim bardzo materialnym i egoistycznym) jest to, że wszystko odziedziczę i mam samochód. Ale co z tego... myślę, że gdybym się wychowała z rodzeństwem byłabym teraz inna, lepsza

Gość nic szczegolnego
no to pomyśl że opiekować będziesz się tylko mamą a ja mama tatą dwoma wujkami i ciotką i na razie mam dwie babcie jeszcze...... musisz znależć partnera z dużą rodziną i się "odnależć" w niej

Gość vxzzxzxvxvxv
Rubinowa, decyduj się :) Ja nie przepadam za dziećmi ale pewnie za kilka lat mi się odmieni, wtedy chcę mieć 2-3, z niewielką różnicą wiekową ;)

Gość vxzzxzxvxvxv
"no to pomyśl że opiekować będziesz się tylko mamą" Chciałabym, żeby mama wyszła za mąż ale ona raczej tego nie rozważa, do późna siedzi w pracy, przez to nigdzie nie wychodzi itd

Gość klucz do ...
Absolutna bzdura!! Ja mam jeszcze troje rodzeństwa i wierz mi nie jest tak kolorowo!! Widzą cię jak coś potrzebują, w rodzinie ciągle kłótnie o jakieś bzdury. Każdy ma żal do każdego i wiem, że u moich znajomych jest podobnie:/ A zazdrość wobec siebie przekracza wszelkie granice! Lepiej z obcymi trzymać.

Gość nic szczegolnego
klucz do ... czasami faktycznie ale niestety co rodzina to rodzina.... a ile masz lat autorko?

Gość vxzzxzxvxvxv
Mam 21 lat

Mój synek ma 4 latka i bardzo zaluje że wczesniej jak mial np.2 nie zaszlam w ciaze a teraz to juz ciezko tak świadomie :D narazie przestalam brac tabletki i zobaczymy czy sie trafi ;) a ty masz dzieci ?

Gość nic szczegolnego
moze mama jeszcze sobie kogoś znajdzie piszesz że chcesz mieć dzieci więc nie zostaniesz sama potem wnuki.... nie martw się jakoś to będzie-tak myślę - chcoiaż sama to przeżywam z tym że ja mam już połroczną córeczkęchciałam mieć4kę ale chyba bym nie zarobiła na nie poza tym......na porodówce myślałą "o nie nigdy więcej"

Gość vxzzxzxvxvxv
RubinowaDama, nie mam ;) Mogę zapytaćile masz lat? Nic szczegolnego - hmm jeśli masz 1,5 córeczkę to może jednak warto pomyśleć o kolejnym ;) Różnica 2-3 lat jest fajna ;)

Gość doceń to co masz
lepszy brak rodzeństwa niż faworyzowane, bezczelne, wrogie "rodzeństwo"...

Ja załuję a najgorsze jest to stereotypowe myslenie każdego ,że jedynacy to rozpuszczeni i w ogóle :O

Gość sdvfsv
A ja chce miec jedno dziecko. Ja mam duzo starszego brata, ktory dba tylko o swoje dobro, tak wiec z tym rodzenstwem to nie zawsze tak super.

Gość jhbutbyrd
Trochę późno odpowiadam, ale do rzeczy mam czworo rodzeństwa i ich nie lubię, są chwile kiedy można z nimi pogadać itp. ale ponieważ jestem młodszy traktują mnie jak powietrze, w ogóle nie mają dla mnie szacunku, a najgorsze jest to że kiedyś dokuczali mi razem, nie miałem chociaż jednego fajnego brata, przez co moja że tak powiem samoocena zmalała.Ja nie żałuje, bo teraz jest trochę inaczej ale wolał bym mieć jednego brata lub siostrę najlepiej w podobnym wieku.