Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekniejsza

po jakim czasie doszłyście do dawnej wagi po cc ?

Polecane posty

Gość piekniejsza

po jakim czasie doszłyście do dawnej wagi po cc ?

Gość po 3 miesiącach ważyłam
mniej niż przed ciążą, a przytyłam w ciąży (pierwszej) 20 kg przed ciążą ważyłam 50kg przy 169cm wzrostu

Gość blada roza
ja przytylam w ciazy 23 kg. Teraz, 3 tygodnie po porodzie waze juz 10 kg mniej. Wzrost 150cm.

Gość olamary
Ja w ciaży przytyłam 12kg.,po porodzie spadło mi 6, a teraz po 7tyg. ważę o kilogram więcej niż przed:)

Gość efwfwfw
Zrzuciłam pociążowe 12 kg w ciągu roku. W kolejnym straciłam jeszcze trzy. Ubytek masy udał mi się naturalnie, wolno ale trwale.

Gość tojatojatojatoaj
po 4 miesiacach mam swoja wage :)

Gość efwfwfw
Dodam jednak że nie udało mi się długo karmić piersią. Karmiłam przez trzy miesiące, i to w połączeniu z karmieniem sztucznym. Gdybym karmiła wyłącznie swoim mlekiem przez długie miesiące to z pewnością dłużej niż rok utrzymałabym wyższą masę ciała

Gość pytankooooo
po 2tyg od cc wazylam kilo mniej niz jak zachodzilam w ciaze.karmilam piersia.

Gość Ja podczas ciąży
przytyłam 29 kg . Przed ciążą ważyłam 55kg przy wzroście 166 , obecnie ważę 60 (5 miesięcy po cc) i pozostało mi jeszcze 5 kg do zrzucenia ale jest ciężko bo mimo diety waga nie rusza wstecz:/

Gość n m k l m m n n m n m n m
Ja zawsze wazylam 45-46 kg, gdy zaszlam w ciaze mialam 48 kg. Przed porodem wazylam 66kg. Zaraz po porodzie spadlo mi 10 kg. A reszta jakos powolutku, w ciagu dwoch lat. Do niedawna wazylam wiec 49kg, ale zaczelam brac tabletki anty i w ciagu 3 miesiecy waga skoczyla mi do 54kg... Odstawilam je wiec i teraz mam 52. Ale w sumie w porzadku wygladam, szczupla jestem, figure mam ladna. Wiec juz chyba przy tej wadze zostane, przed ciaza bylam za chuda.

Gość gryczka
Po około 5 miesiącach.

Gość girlllly
ja po miesiacu. nie wiem jakim cudem, bo raczej mam sklonnosci do tycia niz chudniecia:)uwazam, ze to zasluga karmienia. karmilam rok a waga nieznacznie podskoczyla wlasnie po zakonczeniu...

Gość nhjbygtfrdc
ja nigdy nie doszłam do dawnej wagi :) po roku schudłam i zostało mi tyle do tej pory - to już 6 lat :)

Gość MamusiaLusia
Mam 177 cm wzrostu. W ciazy przytylam 10 kg tydzien po porodzie wazylam 5 kg mniej a do dawnej wagi wrocilam 7 tyg po porodzie. Dodam ze moje mleko dawalam przez 2 tyg. (odciagane w butelce) a potem juz modyfikowane

Gość mammmammia
po tygodniu zrzuciłam 14 ciążowych kiogramów a teraz, po 10 miesiącach ważę 10 kg mniej niż przed zajściem w ciążę. pochwalę się, a co!

Gość mamamam27
przytyłam tylko 10 kg i po porodzie już byłam prawie na zerze - po 6 tyg połogu już śladu po kg niebyło