Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

helloŁ :) Jestem TU nowa :))

Polecane posty

Gość Hej123
uciekaj ;)

wtf nie dam sie ni chuja :D:D:D Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gdyby
NIE POKAŻE CYCKÓW,C*PKI, I CH*J WIE CZEGO!!! w takim razie nasza społeczność nie będzie w stanie Cię zaakceptować :P

Gość Hej123
to pokaż cycki ;) Będziesz tutaj wielbiona ;)

Gość __________________ ___
Pedał proszek w nowym wcieleniu, nie pytajcie skąd wiem. 🖐️

moze tak cos o sobie powiem? Kacha - imie 25-wiek prawko-od dawna kobitka z lkadnym ciuscikiem o duzym rozmiarze :D -woj. śląskie /slask cieszynski Na kafe od paru miesiecy,ale bez stalego nickku :D Coś jeszcze?

Gość Dylamatka .:)
Hej pomozecie? Nie moge sie zalogowac

Gość Ubrana Prawda
Uciekaj! Póki jeszcze możesz, zanim wciągnie Cię to bagno!

Gość jolalojalna
won idiotki, po hooy topiki niewiadomo jakie zakładasz

Gość hello.yeti
masz raka?

Gość ...........oj............
Niczym niestrudzony pielgrzym, z oddaniem pilota kamikaze i werwą przodownika pracy z kopalni Halemba, przemierzam bezkresną dżunglę Borneo z myślą wzniosłą i pełną mistycznego wzruszenia, wytężając wzrok i węch w poszukiwaniu małpich bobów, ukrytych niczym diamenty w głębinach ziemi. Gdy je wreszcie odnajdę, spoczywające majestatycznie wśród paproci i krzewów, ze wzruszeniem i poczuciem spełnienia najskrytszych marzeń rzucam się na nie nie bacząc na kąsające mnie moskity, wydając głuchy okrzyk zwycięstwa i pożeram w skupieniu, osiągając nirvanę i ekstatyczne uczucie błogostanu na tym łez padole.

Gość wiem kto mnie zabił
czyim jesteś projektem?

Gość Pewnie nie zostawaj tu na
dłużej, bo kafe wciąga. Ale nic tu dobrego nie zdziałasz, znajomych nie znajdziesz... Te wszystkie najbardziej znane osoby na kafe to udające nie wiadomo kogo zwykłe szare myszy i nieciekawi faceci, którzy nie mają żadnego życia poza tym internetowym i kafeteryjnym. Starzy wyjadacze trzymają się razem, ale wszystko to jest na pokaz. Pod czarnymi nickami sobie słodzą, a pod pomarańczami obrzucają błotem tych, którym dopiero co prawili komplementy. Kafeteria powinna się nazywać FAŁSZERIA, bo nikogo prawdziwego tu nie ma, wszyscy kreują swoje wizerunki tutaj, ale kto ich sprawdzi? Niejedna osoba już tu wpadła, okazało się już niejednokrotnie, że nie była osobą, za którą się podawała. Zaczerniony poda Ci 🖐️, ale za chwilę się wyloguje i napisze, żebyś wypierdalała. Kafeterianie- zadufani w sobie, fałszywi, wazeliniarze, a zarazem podli ludzie, bez serca, uczuć wyższych i własnego, realnego życia.

no mowie,ze obiad robie \:D:D:D:D nikt mnie nie wystraszyl:) Nie mam hopaka :D:P:D:P:D:P :classic_cool: raka tez nie mam,ale na te tematy zartowac nie bede :(:(:(