Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aasiulaa

Dlaczego moje imie jest ośmieszające? POMOCY

Polecane posty

Gość aasiulaa

Zawsze używałam imienia Joanna i wszyscy pod takim mnie znają. W rzeczywistości mam na imie Janina. Nie nawidze tego imienia i wstyd mi przed kim kowiek tak sie przedstawić. Pomóżcie mi co moge wymmyślić we wniosku o zmiane imienia: powiedziałam babce że imie było urzywane w celu ośmieszenia mnie. Ale jakie mam jej uzasadnienie szczegółowe napisać... Pomuszcie coś wymyślić!

Gość moja propozyszyn
Ninka-ślicznie:)

Powinno Ci być wstyd tego, że jesteś analfabetką, a nie normalnego ładnego imienia. :o 🖐️

Gość oczywiście ze
dla młodej dziewczyny to wiocha nazywać się Janka:O napisz po prostu, ze od dziecka nie akceptujesz tego imienia i przedstawiasz się innym. napisz że byłaś niejednokrotnie narażana na przykrości ( wyśmiewania np.) z powodu tego imienia i nie chcesz juz dłużej być jego posiadaczką .powinno wystarczyć. a co do imienia Nina to faktycznie ładna...ale Nina to zupełnie inne imię

Gość p. Jasia
a co jest osmieszajacego w tym imieniu ?Moja mam tak ma na imię i co ?

Gość moja propozyszyn
moja też:D kochana mamusia:*

Gość p. Jasia
pewnie wolałabyś swojsko brzmące imię Andżelika albo Dżesika albo nawt Dżenifer :D

Gość mojej sąsiadki córka
pani weterynarz,coś około 30stki ma ma na imię Janina taka cyganeczka, czarna, wlosy do pasa, oczy piękne,usta jak malowane JANECZKA cyganeczka, każdy zakochany w niej ,Janeczka i koniec. to i mie wcale nie jest śmieszne,Joannna,taka Asia Pierdasia, to jest śmieszne i załosne. Pełno ich teraz, a imię do najlepszych nie należy JOANNA-a jo Daniel , tysz ze wsi.

Gość Sorry ale imie janina
Jest jak najbardziej normalne I popularne.

Gość Możesz być
Dżanina. :D

Gość watpie szczerze
mam 2 kolezanki o takim imieniu i sie nie wstydza.

Gość mojej sąsiadki córka
wymyślają teraz ludzie, same kurewki jessiki ,angeliki,maje dupodaje. a jak cos normalnego i ładnego to od razu DZIWNE.

Gość pani J
Ja niedawno zmieniłam imię, chociaż wyszłam bardzo rozczarowana z USC bo Pani kierownik powiedziała, że to nie jest powód do zmiany imienia i mam nowy wniosek z porządnym uzasanieniem napisać, a ona przyjmuje wniosek i gdzieś zadzwoni czy to przejdzie. Ku mojemu zaskoczeniu wniosek nie został odrzucony i mam nowe imie :) Moge odsprzedać za 50 zł podanie o zmiane imienia na podstawie, której zmienionoo mi imię. Wniose został napisany przez prawnika. KONTAKT : amy_diamond@poczta.fm w tytule napiszcie drukowanymi literami WNIOSEK

'Pomuszcie' ?:O no na pewno ci POMORZEMY 🖐️ do tego co to znacz 'nie nawidze'..cos widzisz ale nie do końca? czy cos moze nawiedzasz ale tez jestes na nie?:D

Gość mnie się bardzo podoba
mam tak na drugie - i czasami używam, przedstawiam się drugim imieniem. Jeszcze nie spotkałam się z sytuacją, żeby ktoś wyśmiał

Gość aha i achhhhh
bardzo ładne imię, Janeczka :)

Gość janina to obciach
i przestańscie się zgrywać i udawać że takie piękne :-O tak piękne dla swojeskiej baby ze wsi a nie młodej dziewczyny :-O Joanna to piekne imię, przepiękne takie poetyckie, romantyczne i melodyjne :-) Daniel tez ładnie a nie jak te wsyztskie krzyśki i pawły :-O

Gość ereqreq
Imię można zmienić, spierdalaj.

Gość aha i achhhhh
akurat każda Joanna jaką znam ma coś nie tak z głową :D