Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz tak całkiem szczerze

Czy podobam się mu skoro mnie zaczepia ?

Polecane posty

Na wstępie zaznaczę że jestem nie pewna siebie dlatego pytam-zeby nie było watpliwosci. Na facebooku któregoś dnia kliknęłam głupie Lubie to przy zdjęciu i od tamtej pory pewien chłopak mnie non stop zaczepiał i w koncu wysłał zaproszenie w miedzy czasie pisal kilka wiadomosci,.a ze nie dochodzily to napisal czy mam go zamiar zaczepiac caly czas-chociaz to on zaczal a ja odpowiadalam ale mniejsza. Teraz widze ze i oglada moja galerie i pisze tez do mnie na czacie dosyc czesto,dodaje komentarze,posty na tablicy itd.Jest przystojny i pewnie kazda by go chciala miec ale jakos nie jestem zainteresowana gdyby do czegos miało dojść... od wczoraj przestałam byc dostepna na czacie,mam nadzieje ze to poskutkuje:). Pytanie do Was, dlaczego tak robi(dodam ze spotkania na razie nie proponuje itp) ? Podobno jestem atrakcyjna ale zazwyczaj na spojrzeniach facetów sie konczy:/

Gość bardzo straszne
:|

Gość dagaksia
ale skąd wiesz, że ogląda Twoją galerię? Jest taka opcja na Facebooku, że Ciebie powiadamiają, jak ktoś ogląda Twoją galerię?

Gość zgól kłaki !
ogól nogi ,kozaku

szczegóły was nie powinny interesować , pytam o co innego ale,zeby zaspokoic wasza ciekawosc:D , ogląda moja galerie bo widze ze mi tam szpera, raz daje lubie to, pozniej komentarze ,i tak co jakis czas przy innych zdjeciach czyli wychodzi na to ze jest czestym gosciem na moim profilu

Gość dagaksia
powiedz mu, że się z kimś już spotykasz

tylko nie wiem czy on liczy na cos wiecje czy pisze po kumpelsku? wiadomo ze faceci potrafia odwrocic kota ogonem,a ja nie chce wyjsc na idiotke..

Gość dagaksia
a jakiej treści są te komentarze? Takie kumpelskie? Czy jakieś z podtekstem? (oczywiście nie chodzi mi o to, żebyś je przytaczała słowo w słowo)

z podtekstami raczej nie, ale roznica tylko taka jest ze widze ze chamuje sie ze slowami,nie traktuje mnie jak kumpli(widze jak z nimi pisze) ale jest BARDZO miły

Gość dagaksia
może mu brakuje damskiego towarzystwa? Chciałby się dla odmiany zakumplować z dziewczyną? A przeszkadza Ci jego "namolność"?

Gość dagaksia
jeśli przeszkadza Ci to, że prawie wszystkie zdjęcia Ci komentuje, albo cały czas daje oznaczenia "lubię to" i takie różne :D to musisz jakoś zacząć go ignorować, niestety albo go jeszcze bardziej nakręcisz. Dobrze zrobiłaś, że przestałaś być dostępna na czacie. Może to go ostudzi ;)

Gość o matko matko matko
ale przecież możesz się z nim spróbować zakuplować, chyba? Skoro jest przystojny i bardzo miły? Może szkoda tak na starcie skreślać znajomość, z której może być coś fajnego... No, chyba że jesteś z kimś i twój jest o niego zazdrosny. Ale jeśli jesteś singielką to dlaczego nie?