Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terwere3333333

Kiedy jest przedawnienie jakiegos incydentu??

Polecane posty

Gość terwere3333333

Moja córka pare dni temu miala awanture z pewną kobietą noi jak pchneła tamtą kobieta to sobie rozcieła reke o kosz na smieci (ta kobieta) przez to miała zszywanie , ale ze nie jest ubezpieczona nigdzie to z własnych kieszeni musiala pokryc "zabieg".Takze dostala recepty na wykupienie masci na gojenie sie itd..I przedwczoraj ta kobieta przyszła do nas podała nam kwote ile kosztowało ją wszystko razem z wykupieniem lekarstw i mamy jej oddac za to pieniadze a jak do pon. tego nie zrobimy to ona zglasza sprawe na policje o pobicie. Tak sie zastanawiam , czy tyle dni po fakcie, po opatrzeniu reki moze iśc to zgłosic???

Gość pianka do golenia
do 3 lat (ma przecież dokumenty od lekarza)

Gość 6754735
Przecież to oczywiste, że chce wysępić od Ciebie pieniądze. Olej, niech kobieta zgłasza. Umorzą postępowanie szybciej niż myśli, a a na proces cywilny ją zapewne nie stać.

Gość terwere3333333
Zapomnialam dodac że to ona zaczeła pierwsza SZARPAC moją córkę, a moja ją odepchneła i wlasnie sobie babka reke skaleczyła, a teraz chce zwalić całą wine na moja córke, choc babka pierwsza z łapami wyleciala , a córka się obroniłą odpychając ją i jej pierwsza nawet nie tknela,

Gość 6754735
Olej to, dobrze by było gdybyś ty pierwsza podeszła na komisariat z córką i zgłosiła napaść i próbe wyłudzenia pieniędzy. :D

Gość 442323we
jak babka sama zaczela pierwsza z łapami to miej ją w dupie

Gość plopolp
powinnas oddac jej kase za medyka a poźniej nie zawracać sobie nią głowy