Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

CZY WY FACECI????

Polecane posty

Czy FACET poznając dziewczynę,ocenia ja mianem tego co posiada(majątków) Bo z tego co wiem kobieta zawsze dopasowuje faceta do szablonu, czy nadaje sie na przyszłego męża, czy pracowity, Co on jest w stanie jej ofiarować. Czy będzie stabilny i jeśli trzeba będzie utrzyma rodzinę.. itp A mężczyzna tak samo ma?? Jeśli np podobając sie komuś jesteśmy biedni lub nie na takiej stopie majątkowej co facet,czy to bardzo istotne co mamy w domu czy mamy samochód i ile na koncie dla was mężczyzn

Gość jako kobieta doradze:
byłam kiedys z kims, kto dyskwalifikował mnie przez moje imie:O

serio

mam na imię Hirmenegilda a na drugie Juzefina

Gość jjjjkkllllnn
tak ocenia, facet gówlnie pod kątem posiadanie zgrabnych nóg(szybko rozkładających się), dużych cycków (skaczących jak piłki podczas jazdy na jeźdżca), burzy włosów na głowie (żeby miał za co złapać w trakcie seksa tudzież stosunku seksualnego), no ew ładnego fejsa, dużych ust (takich do obciagania)

Gość jjjjkkllllnn
trakcie seksa tudzież stosunku seksualnego sorry miało być w trakcie kłótni

Gość belerofront
są też faceci, którzy zastanawiają się czy z panną będzie można żyć czy zaopiekuje się domem czy nie zdradzi czy jest stabilna emocjonalnie i oczywiście jak wygląda a kasa, cóż ja na to nie patrzę nawet lepiej jak jej nie ma, nie jest rozpieszczona i umi więcej docenić i uszanować

Gość Witomir Wita
Facet patrzy na: 1) wiek 2) tyłek (albo w odwrotnej kolejności) 3) biust 4) nogi i talię 5) temperament w łóżku 6) charakter (tj. czy jest mocno czy umiarkowanie uciążliwa na codzień) 7) poglądy, wykształcenie, zainteresowania, hobby... Majątek i kasa mogą być raczej problemem, bo później będzie taka wypominać. Facetowi jest łatwiej w związku, jak zarabia/posiada więcej od partnerki. Ma nieco więcej władzy nad nią.