Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

koncepcja baloniku na wieczór panieński (dla pomysowych)

Polecane posty

potrzebuje pomysłu na zadanie na wieczorze panieńskiem (nie moze być perwersyjnie). Chce przynies baloniki. W kazdym bedzie zadanie zapisane na karteczce. Kazda uczestniczka ma przebić balonik i go wykonac :) jak nie to karniaczek z wściekłego psa ;) brakuje mi około 5-6 wyzwań ;) pomożecie?

mam już wyzwanie w stylu: zaśpiewaj ulubiona piosenkę Pana Młodego lub wypij zdrowie Państwa Mlodych bez uzycia rąk :) opowiedz nam swoja brzydka tajemnicę :) nie może być zbyt perwesyjnie bo paniański organizowany przez koleżanki z pracy.. Panna młoda dziewica po studiach prawniczych...

Może zatańcz coś szalonego, albo zatańcz do muzyki i puszczacie taką piosenkę "Feaver" (zwykle przy niej na filmach robi się striptiz)

kurwa jakby w temacie widniao sowo tzytzzki to było by juz 10 koncepcji wyzwań a tak to lipa... mamuś jakie wy denne jesteście...

Gość 12312
troche perwersji moze byc,zrób balony z nadmuchanych prezerwatyw

Albo powiedz w jakich 3 miejscach publicznych chciałabyś się kochać (lub nie chciałabyś a już to zrobiłaś)

Wmień 10 miejsc na ciele faceta gdzie lubi być całowany (cieżko wymyslić 10 więc może byc ciekawie)

oo karamia widze że wyobraźnia zaczyna ci działać ;) super juz dopisuje następną karteczkę z zadaniem :)

Gość fchfhfnx
a wy bedziecie na panienskim w jakims klubie??CZy w domu??

to bedzie grill party :) uczestniczki meżaki, masakra do klubu nie wyskoczą bo mąż się będzie gniewać ;) hahaha takie trochę cnotliwe towarzystwo :)

Przy takim cnotliwym to może być ciężko z rozkręceniem zabaw, ja mam jeszcze pomysł ale może nie przejść na tej imprezie- dajecie dziewczynie banana i ma przez określony czas pokazać jak robi loda np. przez 30 sekund.

Albo, powiedz co najbardziej prowokacyjnego szepnęłabyś do ucha facetowi, żeby go szybko podniecić

ee nie coś takiego by nie przeszlo.. panna mloda dziewica... ale mam koncepcje inna z babanem ;) kazdaz uczestniczk ma wyżeźbic penisa w babanie. Najładniejszego panna młoda na skonsumować w śmieszny lubiezny sposób :) karamio kazde twoje wyzwanie zapisuję na karteczce ;) sa super :D

Podaj np.10 nazw na określenie penisa (im więcej tym lepiej ale niektórym nawet 3 przez gardło nie przejdą)

Jeśli będą duże poduchy można je ubrać w spodnie (najlepiej z paskiem) i panie mają jedną ręką jak najszybciej zdjąć te spodnie, ostatnia pije karniaka

Zdjąć znaczy nie zedrzeć ale odpiąć pasek i zamek choć na facetach wyszłoby lepiej i ciekawiej. Jeszcze mam wymyślać? :)

Gość 12312
ja na weselu bylam w konkurencji,kto szybciej zażre banana,ale wstyd,potem na filmie:-P

Gość 12312
załatwcie manekina i wtedy mozna wszystko z nim zrobic;-)

haha :) no w ogrodzie poduchy nie bardzo ale pomysł ogólnie super :) ja mam taka koncepcje coś w stylu przypinania osiołkowi ogonka :) w roli osiołka Brad Pit na kartonie a w roli ogonka penisik z papieru wycięty ;)

Napiszę teraz szybko bo zapomnę: 1. Dziewczyny wypisują na kartkach jak najwięcej pozycji seksualnych np. na pieska, na łyżeczkę, na jeźdźca itp. jak któaś nazwa wydaje się podejrzana np. na rycerza to musi opisać jak to jest. 2. Wymyslacie dwa wyrazy np. piersi i tort i trzeba wymyslic najbardziej zboczony ciąg wyrazowy ( ja podam nie zboczony i wymyslony na poczekaniu więc niezbyt dobry: piersi - striptizerka- urodziny - ciasto "cycki murzynki" - tort) 3. Kupujecie duże ogórki ( ale serio ponad normę) i dziewczyny nakładaja na czas prezerwatywy,która najszybciej ta wygrywa. Kiedyś to widziałam ale na takich chyba ogórkach mutantach, bo dziewczyny ledwo na początek nałozyły gumkę a jednaj to ta gumka zwineła się i wystrzeliła w twarz-reszta prawie sikała ze smiechu

haha na ciebie to zawsze mozna liczyć :D kobietko moze wpadnesz do nas na sobotę :)

Gość ale denne i gówniarskie
zabawy ja pierdole :O tak się w szkole średniej człowiek zabawiał teraz wynajmuje się domek i imprezyy do rana gdzieś w górach, nad morzem a nie grill dla 70 latków :O